SKOllega gezocht: intern begeleider

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die gezamenlijk aan het onderwijs van morgen willen bouwen.

Ontwerpers van Onderwijs

Goed onderwijs realiseren we door onszelf altijd te blijven ontwikkelen. Als Intern Begeleider draag je de verantwoordelijkheid over de leerlingenzorg op jouw school. Je ondersteunt jouw collega’s met jouw coachende vaardigheden en ouders kunnen altijd bij je terecht met vragen. Didactisch, communicatief en pedagogisch ben je sterk en je houdt van projectmatig samenwerken met je collega’s. De IB functie is veelzijdig waarin je de verantwoordelijkheid neemt voor projecten als: het begeleiden van veranderprocessen binnen de school, het optimaliseren van het pedagogisch klimaat of het vormgeven van handelingsgericht werken. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

IB’ers zijn het hart van onze school, een extra aanspreekpunt voor leerlingen, ouders en collega’s.

About the Author: Crescendo

Crescendo staat voor samen sterker worden, groter worden, groeien. Wij vinden plezier in leven en leren, verantwoordelijkheid en respect voor jezelf, anderen en de wereld om je heen belangrijke waarden. Ieder kind is anders, ieder kind telt en ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen wijze. Wij sluiten zoveel mogelijk aan bij deze verschillen en stemmen ons onderwijs daar op een betekenisvolle en handelingsgerichte wijze op af.

Functie:  Intern Begeleider / Kwaliteitcoördinator

School: KBS Crescendo

Locatie: Almere

Bouw:  

Werktijdfactor: 0,6

Startdatum: 01-01-2023

Contract: Tijdelijk met uitzicht op vast

Zie ook onderstaande link:

Vacature IB Crescendo

Solliciteer direct!

Kennismaken

Pratend over jouw visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.