SKO, daar wil je bij horen

Elke dag zijn we op pad. Samen met onze leerlingen, hun ouders/verzorgers en onze partners ontwikkelen we ons continu. Wij kijken verder dan de gebaande paden. Alles wat we daar vinden zijn de lessen van vandaag en de bouwstenen voor morgen.

Bij SKO werken ontwerpers van onderwijs. Dat zijn mensen die grenzen verkennen en verleggen om dromen te realiseren. Voor zichzelf, voor de kinderen, voor het onderwijs. Iedereen die werkt bij SKO ervaart ruimte, vertrouwen en respect. Om te doen wat nodig is om zoveel mogelijk ruimte te creëren waarin geluk kan worden ervaren. Bij SKO ontwerp je niet alleen het onderwijs. Ook je eigen groei. Met alle ontwikkelingsmogelijkheden die wij bieden, kun je veel kanten op. Wij ontwerpen elke dag het onderwijs van de toekomst. Doe je mee?

Vacatures

Ben jij een ontwerper van onderwijs?
Ben jij een ontwerper die grenzen verkent én verlegt om dromen te realiseren? Voor jezelf, voor de kinderen en voor het onderwijs. De wereld ligt niet aan je voeten: jij staat erbovenop!

Ben jij klaar voor een volgende stap in je loopbaan? Stap binnen bij SKO. We hebben diverse uitdagende functies en hebben jou nodig! Bij SKO ontwerp je niet alleen het onderwijs, ook je eigen groei. Welke kant ga jij op met alle ontwikkelingsmogelijkheden die je krijgt? Ga jij met ons op weg naar het onderwijs van morgen?

Onze vacatures

Kom jij ons als invaller versterken?

Invallers zijn goud waard voor ons. Als een collega ziek is of ander verlof heeft, zetten wij hen in ter vervanging. Zij versterken tijdelijk onze scholen en hebben geen vaste werkplek. Om deze vervanging zo flexibel mogelijk te regelen, werken we met de Flevopool. Je wordt dan als leerkracht op wisselende locaties in Flevoland of de Veluwe ingezet. Bij goed functioneren zetten we je tijdelijke contract om naar een vast contract in de pool.

Kennismaken
Wil je met ons meebouwen en deel uitmaken van onze Flevopool? Voor vragen over invallen kun je contact opnemen met Frank van Oeffelt. frank.vanoeffelt@skofv.nl

Groeien binnen SKO

Onze groei begint bij jouw groei. Je hebt de vrijheid om jezelf en je innovatieve en visionaire ideeën bij SKO te ontwikkelen. Graag zijn we onderdeel van dit proces door samen je ambities te bespreken en te bekijken welke route jij nodig hebt om tot bloei te komen of om verder te groeien. Ons interne opleidingsaanbod Akke & Demi biedt een groot aantal cursussen en opleidingen die jouw route kunnen ondersteunen. Ook kun je denken aan coaching en het bijhouden van vakliteratuur. Samen ontwikkelen en groeien we continu. Dit is onderdeel van ons DNA. Door met nieuwsgierigheid open te staan voor innovatie en onze kennis telkens te verbreden. Zo ontwerpen wij samen het onderwijs van morgen.

Liever eerst oriënteren voor het solliciteren?

  Onderwijscafés

  SKO organiseert twee soorten Onderwijscafés

  LOLcafé

  LOL staat voor Leraar Ontmoet Leraar. Bij dit onderwijscafé ontmoeten kersverse leerkrachten in en om Almere elkaar en werken aan hun netwerkkring. Het café is bedoeld voor vierdejaars- en deeltijdstudenten van de PABO, zij-instromers en nieuwe leerkrachten. Het is de uitgelezen plek om verhalen en ervaringen uit te wisselen. Het LOLcafé is een initiatief van de schoolbesturen van de Almeerse Scholen Groep (ASG), Prisma en SKO in Almere. De schoolbesturen hopen hiermee ook dat de nieuwe leraren zich voor langere tijd aan de gemeente verbinden.

  SKOllegacafé

  Het SKOllegacafé is bedoeld voor alle mensen die nieuw zijn bij SKO. Tijdens dit café maak je kennis met SKO als werkgever en leren wij jou beter kennen.