SKOllega gezocht: leerkracht

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die ervan houden om kinderen bij hun ontwikkeling vooruit te helpen. Met de rijkheid aan onderwijsvisies onder ons dak vinden we zeker een plek waar jij kan bloeien.

Ontwerpers van Onderwijs

De ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs en jouzelf hebben onze hoogste prioriteit. We blijven dan ook altijd in beweging en zijn niet bang om een andere aanpak een kans te geven. Onze groei begint bij het aanmoedigen en faciliteren van jouw ontwikkeling en ambitie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

In ons onderwijs durf je te werken en te denken aan morgen.

About the Author: De Klimboom

Bij De Klimboom willen we dat alle leerlingen iedere dag lachend thuiskomen. Dit realiseren we door oog te hebben voor het individu en ieder op zijn eigen manier te laten groeien. De Klimboom is een Jenaplanschool die werkt vanuit de basisactiviteiten: gesprek, werk, spel, viering. Hier zijn we iedere dag bewust mee bezig, als stamgroep en als school.

Functie: Stamgroepleerkracht

School: Katholieke Jenaplanschool De Klimboom

Locatie: Dronten-West

Bouw: Onderbouw

Werktijdfactor: 0,400

Startdatum: per direct

Contract: Tijdelijk, met uitzicht op vast

Opmerkingen: Vacature De Klimboom stamgroepleider 1-2

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je op deze fantastische school werken, neem dan contact op met Marloes Kroon (adjunct) of Gülçin Bayindir (directeur) via 0321-382337

Bezoek ook eens onze website: https://kbsklimboom.nl

Sfeerimpressie: https://youtu.be/9FW6sV5fkGM En die nieuwe directeur is gevonden!

Solliciteer direct!

Kennismaken

In gesprek met jou over je visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.