Functie:  Intern begeleider

School: KBS de Panta Rhei

Locatie: Slufterplantsoen 2, 1316KX Almere

Werktijdfactor: 0,4 uitbreiding mogelijk

Startdatum: Zo snel mogelijk

Contract: tijdelijk met vooruitzicht op vast

Opmerkingen:

Katholieke basisschool de Panta Rhei, gevestigd in Almere en onderdeel van SKOFV zoekt:

Een Intern begeleider voor twee dagen 0,4 FTE. De werkdagen zijn in overleg en kunnen uitgebreid worden indien nodig.

Basisschool de Panta Rhei staat in Waterwijk, gelegen in Almere-Stad. Er zitten ongeveer 240 leerlingen bij ons op school verdeeld over 9 groepen. Op dit moment ontwikkelen wij ons als school op het gebied van ambitiegericht werken. Wij werken op basis van veiligheid, vertrouwen, integriteit en een open manier van communiceren.
 
‘’Als een vis in het water, leren voor nu en later.’’

 

Wat zoeken wij:

Wij hebben een heldere visie op wat wij van onze intern begeleider verwachten. Wij geloven er namelijk in dat de intern begeleider er vooral is om de leerkrachten te coachen en het onderwijs naar een hoger niveau te tillen. Wij zijn dus op zoek naar iemand die zichtbaar is binnen de school en weet wat er speelt op de werkvloer/ binnen het team en hierop weet in te spelen. Ervaring is voor ons veel minder van belang dan het menstype. Ben jij sociaal, communicatief sterk, hou je van mensen en kinderen en ben je bereid samen met ons het onderwijs naar een hoger niveau te tillen, dan gaan wij graag met jou het gesprek aan.
Het betreft hier een vacature met uitzicht op een vast dienstverband. De datum van benoeming is bespreekbaar.

Wat bieden wij:

Panta Rhei is een oud Grieks gezegde, dat betekent: ‘’Alles stroomt, is steeds in ontwikkeling.’’
Op onze school creëren wij een omgeving, waarin de ontwikkeling van ieder kind centraal staat. Hierbij staat veiligheid, vertrouwen, integriteit en een open manier van communiceren centraal.
Wij bieden jou een veelzijdige en uitdagende baan, binnen een leuk, positief ingesteld en warm team. Je komt terecht op een school die met veel plezier, en met elkaar in ontwikkeling is op het gebied van ambitiegericht werken, waarin de intern begeleider een grote toegevoegde waarde heeft.

 

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Kimberly van Gemonden, Directeur Panta Rhei (036- 53335349 of k.vangemonden@bspantarhei.nl). Aangezien wij het belangrijk vinden om jou beter te leren kennen, maar we ook snappen dat het net zo belangrijk is dat jij ons beter leert kennen, vinden wij het fijn om een laagdrempelig kennismakingsgesprek in te plannen tussen jou en de directeur. Wanneer dat kennismakingsgesprek voor beiden genoeg aanleiding biedt om de officiële sollicitatieprocedure te starten, zullen wij dit doen.

Voordat we een kennismakingsgesprek inplannen, ontvangen wij wel graag een CV van je. Deze kan worden gemaild naar k.vangemonden@bspantarhei.nl. Voor meer informatie over de school kun je altijd even contact opnemen per mail en/of telefonisch.