SKOllega gezocht: intern begeleider

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die gezamenlijk aan het onderwijs van morgen willen bouwen.

Ontwerpers van Onderwijs

Goed onderwijs realiseren we door onszelf altijd te blijven ontwikkelen. Als Intern Begeleider draag je de verantwoordelijkheid over de leerlingenzorg op jouw school. Je ondersteunt jouw collega’s met jouw coachende vaardigheden en ouders kunnen altijd bij je terecht met vragen. Didactisch, communicatief en pedagogisch ben je sterk en je houdt van projectmatig samenwerken met je collega’s. De IB functie is veelzijdig waarin je de verantwoordelijkheid neemt voor projecten als: het begeleiden van veranderprocessen binnen de school, het optimaliseren van het pedagogisch klimaat of het vormgeven van handelingsgericht werken. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

IB’ers zijn het hart van onze school, een extra aanspreekpunt voor leerlingen, ouders en collega’s.

About the Author: Panta Rhei

Panta Rhei is een oud Grieks gezegde: “alles stroomt, is in ontwikkeling”. Vanuit die visie kijkt Panta Rhei naar de ontwikkeling van leerlingen: ieder kind is uniek en wordt zo veel mogelijk op maat gestimuleerd. Waardering en respect zijn belangrijke pijlers en we geven de leerlingen dan ook mee dat ieder kind talenten heeft en waardevol is. Het doel is om de wereld van het kind vergroten en de leerlingen een positief kritische houding ten opzichte van de wereld meegeven, waarbij plezier niet uit het oog wordt verloren.

Functie:  Intern begeleider

School: KBS de Panta Rhei

Locatie: Slufterplantsoen 2, 1316KX Almere

Werktijdfactor: 0,4 uitbreiding mogelijk

Startdatum: Zo snel mogelijk

Contract: tijdelijk met vooruitzicht op vast

Opmerkingen:

Katholieke basisschool de Panta Rhei, gevestigd in Almere en onderdeel van SKOFV zoekt:

Een Intern begeleider voor twee dagen 0,4 FTE. De werkdagen zijn in overleg en kunnen uitgebreid worden indien nodig.

Basisschool de Panta Rhei staat in Waterwijk, gelegen in Almere-Stad. Er zitten ongeveer 240 leerlingen bij ons op school verdeeld over 9 groepen. Op dit moment ontwikkelen wij ons als school op het gebied van ambitiegericht werken. Wij werken op basis van veiligheid, vertrouwen, integriteit en een open manier van communiceren.
 
‘’Als een vis in het water, leren voor nu en later.’’

 

Wat zoeken wij:

Wij hebben een heldere visie op wat wij van onze intern begeleider verwachten. Wij geloven er namelijk in dat de intern begeleider er vooral is om de leerkrachten te coachen en het onderwijs naar een hoger niveau te tillen. Wij zijn dus op zoek naar iemand die zichtbaar is binnen de school en weet wat er speelt op de werkvloer/ binnen het team en hierop weet in te spelen. Ervaring is voor ons veel minder van belang dan het menstype. Ben jij sociaal, communicatief sterk, hou je van mensen en kinderen en ben je bereid samen met ons het onderwijs naar een hoger niveau te tillen, dan gaan wij graag met jou het gesprek aan.
Het betreft hier een vacature met uitzicht op een vast dienstverband. De datum van benoeming is bespreekbaar.

Wat bieden wij:

Panta Rhei is een oud Grieks gezegde, dat betekent: ‘’Alles stroomt, is steeds in ontwikkeling.’’
Op onze school creëren wij een omgeving, waarin de ontwikkeling van ieder kind centraal staat. Hierbij staat veiligheid, vertrouwen, integriteit en een open manier van communiceren centraal.
Wij bieden jou een veelzijdige en uitdagende baan, binnen een leuk, positief ingesteld en warm team. Je komt terecht op een school die met veel plezier, en met elkaar in ontwikkeling is op het gebied van ambitiegericht werken, waarin de intern begeleider een grote toegevoegde waarde heeft.

 

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Kimberly van Gemonden, Directeur Panta Rhei (036- 53335349 of k.vangemonden@bspantarhei.nl). Aangezien wij het belangrijk vinden om jou beter te leren kennen, maar we ook snappen dat het net zo belangrijk is dat jij ons beter leert kennen, vinden wij het fijn om een laagdrempelig kennismakingsgesprek in te plannen tussen jou en de directeur. Wanneer dat kennismakingsgesprek voor beiden genoeg aanleiding biedt om de officiële sollicitatieprocedure te starten, zullen wij dit doen.

Voordat we een kennismakingsgesprek inplannen, ontvangen wij wel graag een CV van je. Deze kan worden gemaild naar k.vangemonden@bspantarhei.nl. Voor meer informatie over de school kun je altijd even contact opnemen per mail en/of telefonisch.

Solliciteer direct!

Kennismaken

Pratend over jouw visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.