Wij zoeken nieuwe Ontwerpers van Onderwijs

SKO zoekt continu nieuwe Ontwerpers van Onderwijs. Met én zonder kwalificaties, want ook als je nog niet over het vereiste diploma beschikt ben je welkom bij SKO via een zij-instromers traject. Juist onze SKOllega’s met een andere achtergrond helpen ons op verrassende manieren naar alledaagse uitdagingen kijken.

In samenwerking met de Katholieke Pabo Zwolle en Windesheim Flevoland biedt SKO het Talentenprogramma aan. Een programma dat zich richt op zij-instromers met vaste, betaalde praktijkplaatsen, intensieve begeleiding, goede doorstroommogelijkheden en de garantie op een baan na je opleiding.

Binnen het Talentenprogramma kun je kiezen voor een bachelor leraar basisonderwijs (hbo-opleiding niveau 6) of een tweejarige ad-opleiding pedagogisch professional kind en educatie (hbo-opleiding niveau 5).

Pedagogisch professional kind en educatie

Bij de tweejarige hbo-opleiding pedagogisch professional kind en educatie (hbo niveau 5) werk je minimaal zestien uur per week op een SKO-school. Je krijgt tijdens de opleiding extra begeleiding van een starterscoach van SKO en je leert van ervaren en startende pedagogisch professionals. Wil je na twee jaar verder leren? Dat kan! Met behulp van extra begeleiding vanuit de opleider en SKO bereiden we je goed voor op de toelatingstoetsen om door te stromen naar de bacheloropleiding.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op. We leren je graag kennen!

Bouw mee

Leraar basisonderwijs

Bij de opleiding tot leraar basisonderwijs doe je tijdens je opleiding praktijkervaring op via opleidingsplaatsen en SKO-scholen in jouw regio. Ook krijg je extra begeleiding van een SKO-starterscoach en wordt er begeleiding aangeboden vanuit de opleider. In de stageperiode, van minimaal 2 dagen per week gedurende maximaal 3 jaar, krijg je betaald als leraarondersteuner (schaal 7 cao PO).

SKO in cijfers

0
SKOllega’s
0
SKO Scholen
0
Leerlingen