SKOllega gezocht: intern begeleider

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die gezamenlijk aan het onderwijs van morgen willen bouwen.

Ontwerpers van Onderwijs

Goed onderwijs realiseren we door onszelf altijd te blijven ontwikkelen. Als Intern Begeleider draag je de verantwoordelijkheid over de leerlingenzorg op jouw school. Je ondersteunt jouw collega’s met jouw coachende vaardigheden en ouders kunnen altijd bij je terecht met vragen. Didactisch, communicatief en pedagogisch ben je sterk en je houdt van projectmatig samenwerken met je collega’s. De IB functie is veelzijdig waarin je de verantwoordelijkheid neemt voor projecten als: het begeleiden van veranderprocessen binnen de school, het optimaliseren van het pedagogisch klimaat of het vormgeven van handelingsgericht werken. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

IB’ers zijn het hart van onze school, een extra aanspreekpunt voor leerlingen, ouders en collega’s.

About the Author: De Wingerd

KBS De Wingerd bestaat al ruim vijftig jaar en is een begrip in Biddinghuizen. Met een team van 19 medewerkers en circa 210 kinderen zijn wij de grootste school in Biddinghuizen. Wij bieden gewoon goed, doelgericht en passend onderwijs, met warmte en betrokkenheid, gericht op een brede ontwikkeling. Iedereen kan op de Wingerd zichzelf zijn en zich ontplooien. De eigenheid van het kind vinden we belangrijk. Daarom stellen we steeds de vraag: wat werkt er voor dit kind? We zijn er trots op dat we hen kansen bieden en hen in groep 8 goed voorbereid en vol vertrouwen zien doorstromen naar het Voortgezet Onderwijs.

Functie:      Intern Begeleider

School:           De Wingerd

Locatie:          Biddinghuizen

Bouw:             Schoolbreed

Werktijdfactor: 0,6 – 0,8

Startdatum: 1 november

Contract: Tijdelijk met uitzicht op vast

Opmerkingen: Vacature IB Krant Wingerd

Solliciteer direct!

Kennismaken

Pratend over jouw visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.