Vacatures

Job Type
Parttime
Job Location
Almere
Posted Date
Geplaatst 5 dagen geleden
De Sterrenzee, laat je stralen! In ons onderwijsaanbod proberen wij lesactiviteiten zo te organiseren dat kinderen zichzelf beter leren kennen, leren samen te werken en ze wijs te laten worden door de echte wereld te gebruiken bij ons thematisch werk. Als kwaliteitscoördinator / IB-er is het jouw prio om de kwaliteit van de schoolprocessen en opbrengsten te monitoren en ben je pro-actief in het borgen en verbeteren van deze. Je bent een aanpakker, hebt overzicht, bent analytisch en kan dat uitwerken in concrete plannen. Je hebt initiatief en houdt ervan om in de tandem met de directeur te werken middels enerzijds veel autonomie en anderzijds korte lijntjes. Wat ga je doen? Je werkt vanuit de schoolanalyse toe naar concrete plannen voor de school die systematisch geëvalueerd, gemonitord en bijgesteld worden. We gebruiken daarvoor de schoolmonitor. De nuance/aanpak in uitwerken van de plannen verschilt per medewerker. Sommige leerkrachten coach je in goed wegzetten van plannen voor de groep, maar je kunt ook hele duidelijke schema’s uitwerken voor de onderwijsassistenten en uitleg geven over de sleepdoelen waarmee ze aan de slag gaan. Naast de analytische en planmatige kant heb je ook regelmatig overleg met je netwerk in Almere, heb je wekelijks overleg met de directeur en heb je zicht op de kwaliteit van lesgeven in de groepen. Je legt de lat hoog en ondanks dat de school met lerarentekort speelt ben je altijd bezig de kwaliteit van de school te verhogen omdat je vindt dat de kinderen dat verdienen. Wat krijg je?  Bij ons op school krijg je een gezellig en gemêleerd team waarmee je aan de slag gaat. Het team bestaat uit zowel vaste als tijdelijke leerkrachten, een zij-instromer en onderwijsassistenten die bezig zijn de AD-Pep af te ronden. Er wordt bij ons veel geleerd en dat is een fijne werkomgeving. We hebben helaas ook te maken met het lerarentekort waardoor we van onze 5 groepen 1,2 fte invullen met lesonbevoegden. Dit drukt uiteraard op de kwaliteit van onderwijs waardoor we ons vooral richten op de kwaliteit van het basisaanbod. Wekelijks komt onze EDI-coach allen die instructie geven in de school coachen zodat we ons gezamenlijke doel van 80% groen behalen op EDI. Jij krijgt veel ruimte om samen met dit team ons onderwijs naar een hoger niveau te tillen. We zijn ook een startende Jenaplanschool wat zich vooral vertaalt in het werken in tweejarige stamgroepen, onze KIVA methodiek en het werken vanuit onze drie bakens:
 1. Je eigen koers varen;
 2. Samen kom je verder;
 3. Wijs met de wereld.
Word je enthousiast door het lezen van deze vacature? Reageer dan zo spoedig mogelijk en voor 28 maart 2024. We hebben het liefst dat je na de meivakantie start, maar staan open voor het bespreken van andere mogelijkheden. Tijdelijk contract met uitzicht op vast. Wie zoekt jou? Op 27 mooie basisscholen in Flevoland en op de Veluwe werken ruim 650 SKO-collega’s. Samen zijn wij bezig met het ontwerpen van het onderwijs van morgen. Met lef stellen wij ervaren en uitdagend leren centraal. Onze katholieke waarden worden daarbij eigentijds vormgegeven. Alle SKO-scholen zijn uniek en hebben eigen onderwijsvisies, maar onze gezamenlijke missie is om voor onze 6800 leerlingen ruimte te creëren om geluk te ervaren. In de klas en daarbuiten. Een SKO-school staat dan ook midden in zijn buurt als veilige en verbindende factor en we zoeken veelvuldig de samenwerking met ouders op. Waar mogelijk werken wij samen met buurtverenigingen, kinderopvangorganisaties, voortgezet onderwijs, gemeenten en andere partijen. Samen vormen wij een lerende groep waarin kennis en ervaring wordt gedeeld. Zo zijn we allemaal altijd in ontwikkeling. Heb je vragen of wil je reageren? Reageren kan door contact op te nemen met  Guido Huige van de Sterrenzee We ontvangen graag je C.V. uiterlijk 28-03-2024. De gesprekken vinden bij voorkeur plaats in de periode 8 t/m 12 april. Guido Huige, 0625213004, g.huige@sterrenzee.nl Wel geïnteresseerd, maar niet meteen solliciteren? Neem gerust contact op voor een kop koffie en een goed gesprek!

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Intern begeleider

FTE

0,6

Startdatum

01-05-2024 of in overleg

Sluitingsdatum

29-03-2024

De Sterrenzee, laat je stralen! In ons onderwijsaanbod proberen wij lesactiviteiten zo te […]

Job Location
Almere
Posted Date
Geplaatst 1 maand geleden
We zijn een school waar relaties centraal staan en we dagelijks werken aan het vormen van een hechte gemeenschap. We horen bij elkaar, zorgen voor elkaar, waarderen elkaar en leren met elkaar. Zo kan iedereen het beste uit zichzelf halen. Je gelooft dat echt leren alleen tot stand komt als er goede relaties en een sterk pedagogisch klimaat zichtbaar zijn in een school. Als leerkracht weet je dit binnen je eigen groep tot stand te brengen en je levert samen met alle andere collega's een bijdrage aan het gemeenschapsgevoel op schoolniveau. Vanuit deze positieve sfeer weet je het onderwijsaanbod af te stemmen op de diverse onderwijsbehoeften. In jouw lessen weet je een goede balans aan te brengen tussen voordoen-samendoen-zelfdoen. Wat ga je doen? Je geeft les aan een hele lieve, gezellige groep 5/6 van 22 leerlingen. Je wordt onderdeel van ons stabiele, enthousiaste en gedreven team. Samen met je duo-collega geef je inhoud en vorm aan het onderwijs. Je weet dagelijks echt contact te leggen met alle kinderen en waardeert ze om hun eigenheid en kwaliteiten. Je investeert veel in de relaties met kinderen, collega’s en ouders en wordt een waardevolle aanvulling binnen onze hechte gemeenschap. Wat krijg je? Bij ons vind je:
 • Een ontzettend gedreven en hecht team
 • Veel ondersteuning
 • Een school met een bijzonder pedagogische visie
 • Een stevige basis, waarin kinderen optimaal tot leren en ontwikkeling kunnen komen
 • Een goed afgestemd en breed onderwijsaanbod
 • Ruimte om vanuit jouw unieke eigenheid een bijdrage te leveren aan onze school
 • Waardering voor de passie, inzet en expertise die jij iedere dag met je meebrengt
 • En vooral……heel veel plezier!
Wie zoekt jou? Op 27 mooie basisscholen in Flevoland en op de Veluwe werken ruim 650 SKO-collega’s. Samen zijn wij bezig met het ontwerpen van het onderwijs van morgen. Met lef stellen wij ervaren en uitdagend leren centraal. Onze katholieke waarden worden daarbij eigentijds vormgegeven. Alle SKO-scholen zijn uniek en hebben eigen onderwijsvisies, maar onze gezamenlijke missie is om voor onze 6800 leerlingen ruimte te creëren om geluk te ervaren. In de klas en daarbuiten. Een SKO-school staat dan ook midden in zijn buurt als veilige en verbindende factor en we zoeken veelvuldig de samenwerking met ouders op. Waar mogelijk werken wij samen met buurtverenigingen, kinderopvangorganisaties, voortgezet onderwijs, gemeenten en andere partijen. Samen vormen wij een lerende groep waarin kennis en ervaring wordt gedeeld. Zo zijn we allemaal altijd in ontwikkeling. Heb je vragen of wil je reageren? Reageren kan door contact op te nemen met  Sergio van Dijk; schoolleider KBS ‘t Zonnewiel We ontvangen graag je C.V. uiterlijk 09-02-2024. De gesprekken vinden plaats in de week van 26-02-2024 Naam Sergio van Dijk tel nr : 036-5376558 e-mail adres : info@zonnewiel.nl Wel geïnteresseerd, maar niet meteen solliciteren? Neem gerust contact op voor een kop koffie en een goed gesprek!  

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Leerkracht

FTE

0,4-1.0

Groep

5/6

Bouw

Middenbouw

Startdatum

01-04-2024

We zijn een school waar relaties centraal staan en we dagelijks werken aan […]

Job Type
Parttime
Job Location
Lelystad
Posted Date
Geplaatst 3 maanden geleden
“Vanuit verwondering en verbondenheid, met het oog voor authenticiteit, ontwikkelen wij ons tot gelukkig mensen in gesprek, werk, spel en viering!” Wat ga je doen? Een baan als bovenbouw leerkracht op een kleurrijke school met respect voor ieders culturele achtergrond en denkwijzen; Een team dat jou per direct warm verwelkomt en een grote nadruk legt op samenwerking en verbondenheid met elkaar en met de kinderen; Een school werkomgeving waarin je de ruimte te krijgt je eigen specialisme en/of talent te ontwikkelen; Een school die volop in ontwikkeling is met betrekking tot Jenaplanonderwijs; Het betreft een formatieve aanstelling voor 0,6-0,8 FTE Wij zoeken iemand die: Enthousiast wil meebouwen aan de schoolontwikkeling om onze leerlingen iedere dag het beste onderwijs te geven; Graag samenwerkt met de collega's van Laetare; Houdt van aanpakken en samen leren en ontwikkelen; Affiniteit heeft met de bovenbouw; Affiniteit heeft met Jenaplan of bereidt is zich hierin te verdiepen. Waar kom je te werken? Laetare, Leekerhoek 16, 8223 ZR Lelystad Wie zoekt jou? Op 27 mooie basisscholen in Flevoland en op de Veluwe werken ruim 650 SKO-collega’s. Samen zijn wij bezig met het ontwerpen van het onderwijs van morgen. Met lef stellen wij ervaren en uitdagend leren centraal. Onze katholieke waarden worden daarbij eigentijds vormgegeven. Alle SKO-scholen zijn uniek en hebben eigen onderwijsvisies, maar onze gezamenlijke missie is om voor onze 6800 leerlingen ruimte te creëren om geluk te ervaren. In de klas en daarbuiten. Een SKO-school staat dan ook midden in zijn buurt als veilige en verbindende factor en we zoeken veelvuldig de samenwerking met ouders op. Waar mogelijk werken wij samen met buurtverenigingen, kinderopvangorganisaties, voortgezet onderwijs, gemeenten en andere partijen. Samen vormen wij een lerende groep waarin kennis en ervaring wordt gedeeld. Zo zijn we allemaal altijd in ontwikkeling. Heb je vragen of wil je reageren? Reageren kan door contact op te nemen met Roelien van Zuthem (directeur a.i.) van Laetare, We ontvangen graag je C.V. uiterlijk 19-1-2024.  Contactpersoon: Roelien van Zuthem Mail : directie@laetare.nl Wel geïnteresseerd, maar niet meteen solliciteren? Neem gerust contact op voor een kop koffie en een goed gesprek!

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Leerkracht

FTE

0,6- 0,8

Groep

6,7,8

Bouw

Bovenbouw

Startdatum

12-02-2024

“Vanuit verwondering en verbondenheid, met het oog voor authenticiteit, ontwikkelen wij ons tot […]

Job Type
Parttime
Job Location
Almere
Posted Date
Geplaatst 3 maanden geleden
Ahoy daar! Ooit al gedroomd van het besturen van een schip vol jonge sterren die klaar zijn om te stralen? Welkom aan boord van De Sterrenzee, voorheen bekend als De Loofhut, het pareltje van Almere Haven! Gelegen aan de rustige wateren van een groen plein, wordt ons schip omringd door schilderachtige grachtjes en houten nederzettingen die de sfeer van een knusse haven ademen. Wat ga je doen Bij De Sterrenzee varen we op de koers van de Jenaplanmethode. Onze bemanning waardeert het sociale kompas en werkt samen in harmonie, met de wind van thematisch onderwijs en de golven van tweejaren stamgroepen. Wij zoeken nu een nieuwe kapitein om ons schip het komende schooljaar door de onderwijsoceanen te leiden. Ben jij de stuurman of -vrouw die samen met ons team de sterren naar grote hoogten kan laten stralen? 🔭 Ontdek onze expeditie: Nieuwsgierig naar onze vaarroutes, bemanning en navigatietechnieken? Zet je verrekijker op en bel ons voor een kennismaking! Onze bemanning: De sfeer aan boord is warm en broederlijk. Onze bemanningsleden zijn een hechte crew die voor elkaar door het vuur gaat. Van matrozen tot stuurlui, iedereen heeft zijn eigen specialiteit. Zo navigeert meester Xander ons door de digitale wateren, terwijl meester Mike onze jonge zeelui de fijne kneepjes van het programmeren met een legorobot leert. Ben jij onze nieuwe kapitein?: Onze jonge zeelui komen uit alle windrichtingen. Als kapitein ben je cruciaal in het begeleiden van hun reis. 's Ochtends help je hen met het kaartlezen en 's middags met het ontdekken van nieuwe werelden via thematisch onderwijs. Je bent een teamspeler, werkt graag samen in een vloot en hebt de passie om De Sterrenzee verder te ontdekken en te ontwikkelen. Hijs de zeilen en zet koers naar een avontuurlijke reis bij De Sterrenzee. Meld je aan en word onze kapitein! Het liefst begin je op 01-02-2024 met een tijdelijk contract met uitzicht op vast.⛵🌠 Wie zoekt jou? Op 27 mooie basisscholen in Flevoland en op de Veluwe werken ruim 650 SKO-collega’s. Samen zijn wij bezig met het ontwerpen van het onderwijs van morgen. Met lef stellen wij ervaren en uitdagend leren centraal. Onze katholieke waarden worden daarbij eigentijds vormgegeven. Alle SKO-scholen zijn uniek en hebben eigen onderwijsvisies, maar onze gezamenlijke missie is om voor onze 6800 leerlingen ruimte te creëren om geluk te ervaren. In de klas en daarbuiten. Een SKO-school staat dan ook midden in zijn buurt als veilige en verbindende factor en we zoeken veelvuldig de samenwerking met ouders op. Waar mogelijk werken wij samen met buurtverenigingen, kinderopvangorganisaties, voortgezet onderwijs, gemeenten en andere partijen. Samen vormen wij een lerende groep waarin kennis en ervaring wordt gedeeld. Zo zijn we allemaal altijd in ontwikkeling. Heb je vragen of wil je reageren? Reageren kan door contact op te nemen met de directeur van de school Guido Huige We ontvangen graag je C.V. uiterlijk 14 januari 2024. De gesprekken vinden bij voorkeur plaats op dinsdag 16 januari. Guido Huige info@sterrenzee.nl 0625213004 Wel geïnteresseerd, maar niet meteen solliciteren? Neem gerust contact op voor een kop koffie en een goed gesprek!

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Leerkracht

FTE

0,6 groep 3&4 0,4 groep 6&7

Bouw

Midden/ Onderbouw

Startdatum

01-02-2024 of in overleg

Ahoy daar! Ooit al gedroomd van het besturen van een schip vol jonge […]

Job Type
Parttime
Job Location
Almere
Posted Date
Geplaatst 3 maanden geleden
‘Bij IKC De Duinvlinder volgen kinderen hun eigen pad zodat ze uitgroeien tot mensen met zelfvertrouwen, zelfkennis en zelfrespect’ Binnen IKC De Duinvlinder bouwen we samen aan de toekomst. We bieden kinderen een veilige en uitdagende omgeving waarin ze zich vrij voelen om hun talenten te ontwikkelen. Daar waar nodig bieden mentoren coaching, begeleiding en soms ook sturing. De Duinvlinder werkt met kennisconstructie: we laten kinderen ervaren dat rekenen niet los staat van bijvoorbeeld taal, maar dat het onderling met elkaar in verband staat. Onze lessen sluiten aan bij de belevingswereld van kinderen. Dat doen we onder andere door thematisch te werken. Wat ga je doen? Als ervaren intern begeleider/ kwaliteitscoördinator zet jij graag je kennis en ervaring in om het enthousiaste en gedreven team van IKC De Duinvlinder te begeleiden. Je hecht veel waarde aan een vriendelijk en veilig leerklimaat en het stimuleren van sociaal-emotionele vaardigheden, talenten en mogelijkheden. Je hebt een begeleidende, coachende en coördinerende rol bij de ondersteuningsstructuur van IKC De Duinvlinder. Je hebt een brede blik en signaleert behoeften tot vernieuwing van onderwijs en ondersteuning voor leerkrachten en leerlingen binnen onze school. Je zoekt daarin proactief naar samenwerking. Zo draag je bij aan onderwijs van kwaliteit. Het afleggen van klassenbezoeken, voeren van gesprekken met ouders en het coachen van collega's behoren tot je takenpakket. En uiteraard werk je intensief samen met de directeur. Kortom: je zet jouw kennis en ervaring in om de leerlingen én het team optimaal te begeleiden. Waarom past De Duinvlinder bij jou?
 • Omdat je erin gelooft dat door het bieden van gepersonaliseerd onderwijs het zelfvertrouwen van het kind wordt vergroot en het kind daarmee het beste uit zichzelf kan halen.
 • Omdat het werken aan de basiskwaliteit voor jou een vanzelfsprekendheid is.
 • Omdat je erin gelooft dat een integraal kind centrum meerwaarde heeft voor de doorgaande lijn en de ontwikkeling van het kind.
 • Omdat je met een team wilt werken, dat altijd voor elkaar klaar staat.
 • Omdat je ons graag wil helpen verder te bouwen
Wat krijg je? SKO biedt een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is beschreven en gewaardeerd in salarisschaal LC conform CAO PO. Daarnaast biedt SKO een aantrekkelijk pakket met employee benefits, waaronder:
 • En een gunstige reiskostenregeling (ruim boven CAO);
 • Een vaste telefoonvergoeding;
 • Beschikking over een laptop;
 • Deelname aan de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Fiscaal uitruilen van o.a. vakbondscontributie, ;
 • Bedrijfsfitness;
 • 'Cultuur werkt.
Opleiding en ervaring:
 • Je hebt de PABO afgerond en aanvullend de IB-opleiding gevolgd;
 • Je hebt al ervaring opgedaan als IB-er
Wie zoekt jou? Op 27 mooie basisscholen in Flevoland en op de Veluwe werken ruim 650 SKO-collega’s. Samen zijn wij bezig met het ontwerpen van het onderwijs van morgen. Met lef stellen wij ervaren en uitdagend leren centraal. Onze katholieke waarden worden daarbij eigentijds vormgegeven. Alle SKO-scholen zijn uniek en hebben eigen onderwijsvisies, maar onze gezamenlijke missie is om voor onze 6800 leerlingen ruimte te creëren om geluk te ervaren. In de klas en daarbuiten. Een SKO-school staat dan ook midden in zijn buurt als veilige en verbindende factor en we zoeken veelvuldig de samenwerking met ouders op. Waar mogelijk werken wij samen met buurtverenigingen, kinderopvangorganisaties, voortgezet onderwijs, gemeenten en andere partijen. Samen vormen wij een lerende groep waarin kennis en ervaring wordt gedeeld. Zo zijn we allemaal altijd in ontwikkeling. Heb je vragen of wil je reageren? Heb je vragen of wil je graag reageren op de vacature? Neem dan  contact op met Joost de Bruin, directeur a.i. van IKC De Duinvlinder. Hij is bereikbaar op nummer 06-51900236 of per mail op joost.debruin@skofv.nl. Wel geïnteresseerd, maar niet meteen solliciteren? Neem gerust contact op voor een kop koffie/ thee en een goed gesprek.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Intern begeleider

FTE

0.6

Groep

1 t/m 8

Bouw

Onderbouw, Bovenbouw

Startdatum

1 december 2023

‘Bij IKC De Duinvlinder volgen kinderen hun eigen pad zodat ze uitgroeien tot […]

Job Type
Parttime
Job Location
Almere
Posted Date
Geplaatst 4 maanden geleden
Pirouette draait om leren voor het leven Basisschool de Pirouette staat in de Parkwijk in Almere-Stad. Er zitten ongeveer 200 leerlingen bij ons op school, verdeeld over 8 groepen. Op dit moment ontwikkelen wij ons als school op het gebied van het ambitiegericht werken. Wij werken vanuit de vijf V’s (veiligheid, vertrouwen, verbinding, vernieuwing en verantwoordelijkheid) en doen dit aan de hand van STIP (structuur, toekomstgericht, integratie en projectmatig). Wat ga je doen? Wij hebben een heldere visie op wat wij van onze leerkrachten vragen. Wij geloven er namelijk dat de leerkracht de belangrijkste factor is in de ontwikkeling van kinderen. Je bent samen met het team dagelijks bezig om het onderwijs op een hoger niveau te tillen en zorgt ervoor dat de sfeer in de klas daaraan bijdraagt. Wij zoeken dus iemand die enthousiast, warm en leergierig is. Ben je sociaal, communicatief sterk, hou je van mensen en heb je een PABO-diploma of behaal jij het PABO-diploma in schooljaar 2023-2024 dan gaan wij graag met jou het gesprek aan. Wat krijg je? Wij bieden jou een uitdagende baan aan binnen een leuk en warm team. Je komt op een school die met veel plezier met een mooie ontwikkeling bezig is. Wie zoekt jou? Op 27 mooie basisscholen in Flevoland en op de Veluwe werken ruim 650 SKO-collega’s. Samen zijn wij bezig met het ontwerpen van het onderwijs van morgen. Met lef stellen wij ervaren en uitdagend leren centraal. Onze katholieke waarden worden daarbij eigentijds vormgegeven. Alle SKO-scholen zijn uniek en hebben eigen onderwijsvisies, maar onze gezamenlijke missie is om voor onze 6800 leerlingen ruimte te creëren om geluk te ervaren. In de klas en daarbuiten. Een SKO-school staat dan ook midden in zijn buurt als veilige en verbindende factor en we zoeken veelvuldig de samenwerking met ouders op. Waar mogelijk werken wij samen met buurtverenigingen, kinderopvangorganisaties, voortgezet onderwijs, gemeenten en andere partijen. Samen vormen wij een lerende groep waarin kennis en ervaring wordt gedeeld. Zo zijn we allemaal altijd in ontwikkeling. Heb je vragen of wil je reageren? Reageren kan door contact op te nemen Nick Garrelfs directeur van Pirouette. We ontvangen graag je C.V. uiterlijk z.s.m. De gesprekken vinden bij voorkeur plaats op n.t.b.  Naam Nick Garrelfstel nr 0365450425. / n.garrelfs@kbspirouette.nl Wel geïnteresseerd, maar niet meteen solliciteren? Neem gerust contact op voor een kop koffie en een goed gesprek!  

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Gymleerkracht

FTE

0.4

Groep

Gym

Startdatum

01-01-2024

Pirouette draait om leren voor het leven Basisschool de Pirouette staat in de […]

Job Type
Parttime
Job Location
Almere
Posted Date
Geplaatst 4 maanden geleden
2023-12-31
Pirouette draait om leren voor het leven Basisschool de Pirouette staat in de Parkwijk in Almere-Stad. Er zitten ongeveer 200 leerlingen bij ons op school, verdeeld over 8 groepen. Op dit moment ontwikkelen wij ons als school op het gebied van het ambitiegericht werken. Wij werken vanuit de vijf V’s (veiligheid, vertrouwen, verbinding, vernieuwing en verantwoordelijkheid) en doen dit aan de hand van STIP (structuur, toekomstgericht, integratie en projectmatig). Wat ga je doen? Wij hebben een heldere visie op wat wij van onze leerkrachten vragen. Wij geloven er namelijk dat de leerkracht de belangrijkste factor is in de ontwikkeling van kinderen. Je bent samen met het team dagelijks bezig om het onderwijs op een hoger niveau te tillen en zorgt ervoor dat de sfeer in de klas daaraan bijdraagt. Wij zoeken dus iemand die enthousiast, warm en leergierig is. Ben je sociaal, communicatief sterk, hou je van mensen en heb je een PABO-diploma of behaal jij het PABO-diploma in schooljaar 2023-2024 dan gaan wij graag met jou het gesprek aan. Wat krijg je? Wij bieden jou een uitdagende baan aan binnen een leuk en warm team. Je komt op een school die met veel plezier met een mooie ontwikkeling bezig is. Wie zoekt jou? Op 27 mooie basisscholen in Flevoland en op de Veluwe werken ruim 650 SKO-collega’s. Samen zijn wij bezig met het ontwerpen van het onderwijs van morgen. Met lef stellen wij ervaren en uitdagend leren centraal. Onze katholieke waarden worden daarbij eigentijds vormgegeven. Alle SKO-scholen zijn uniek en hebben eigen onderwijsvisies, maar onze gezamenlijke missie is om voor onze 6800 leerlingen ruimte te creëren om geluk te ervaren. In de klas en daarbuiten. Een SKO-school staat dan ook midden in zijn buurt als veilige en verbindende factor en we zoeken veelvuldig de samenwerking met ouders op. Waar mogelijk werken wij samen met buurtverenigingen, kinderopvangorganisaties, voortgezet onderwijs, gemeenten en andere partijen. Samen vormen wij een lerende groep waarin kennis en ervaring wordt gedeeld. Zo zijn we allemaal altijd in ontwikkeling. Heb je vragen of wil je reageren? Reageren kan door contact op te nemen Nick Garrelfs,directeur van Pirouette. We ontvangen graag je C.V. uiterlijk z.s.m. De gesprekken vinden bij voorkeur plaats op n.t.b.  Naam Nick Garrelfstel nr 0365450425. / n.garrelfs@kbspirouette.nl Wel geïnteresseerd, maar niet meteen solliciteren? Neem gerust contact op voor een kop koffie en een goed gesprek!

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Leerkracht

FTE

0.2 rest bespreekbaar

Groep

5

Bouw

Middenbouw

Startdatum

01-01-2024

Pirouette draait om leren voor het leven Basisschool de Pirouette staat in de […]

Job Type
Fulltime, Parttime
Job Location
Almere
Posted Date
Geplaatst 5 maanden geleden
‘’Goed onderwijs, kristalhelder’’ Als leerkracht heeft de ontwikkeling van de leerlingen en het onderwijs jouw hoogste prioriteit. Jij blijft in beweging en toont lef. Wat ga je doen? Jij weet kinderen aan te spreken in hun nieuwsgierige aard en neemt ze mee in het waarom en hoe van dingen. Daarbij heb je oog voor hun eigen niveau en capaciteiten. In groep 4 is er plek, omdat de juf met zwangerschapsverlof is. Wat ons betreft kan je 2, 3 of 5 dagen voor de groep. Kortom je werktijdsfactor is bespreekbaar. ☺ Wat krijg je? Je krijgt een salaris conform CAO PO. - Goede Secundaire arbeidsvoorwaarden conform Cao PO, zoals bijvoorbeeld bedrijfsfitness - Investering in persoonlijke ontwikkeling en groei - We zien graag dat je vanaf 8 januari 2024 start op het Kristal. In overleg kan je wellicht eerder starten. Als het bevalt is er uitzicht op een vaste plek in ons team. Heb je vragen of wil je reageren? Reageren kan door contact op te nemen met Stanley Geukens, directeur van het Kristal. We ontvangen graag je C.V. zodat wij je kunnen uitnodigen voor een gesprek. Naam directeur: Stanley Geukens Emailadres : s.geukens@het-kristal.nl / tel nr. 036-53 52 513 Wel geïnteresseerd, maar niet meteen solliciteren? Neem gerust contact op voor een kop koffie/ thee en een goed gesprek. Schroom niet om contact op te nemen, je bent altijd welkom!

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Leerkracht

FTE

0,6 - 1.0

Groep

4

Startdatum

2023-01-08

‘’Goed onderwijs, kristalhelder’’ Als leerkracht heeft de ontwikkeling van de leerlingen en het […]

Job Type
Parttime tijdelijke vervanging
Job Location
Lelystad
Posted Date
Geplaatst 6 maanden geleden
Plezier hebben in leren Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor de middenbouw. Het betreft een tijdelijke vacature op basis van vervanging voor 0,4 FTE. We zoeken iemand voor de dinsdag. De 2e dag kan in overleg worden bepaald. Wat ga je doen? Als enthousiaste leerkracht geef je 2 dagen in de week les aan een middenbouwgroep. Laetare is een Jenaplanschool en werkt in stamgroepen. Er is een goede en prettige samenwerking tussen de leerkrachten van de 3 middenbouwgroepen. Jij ziet het als een uitdaging om de 18 leerlingen van het Vossenhol voldoende uitdaging te bieden in een positief pedagogisch klimaat. Je staat open voor samenwerking met andere collega’s. Wat krijg je? Op Laetare vind je: · Enthousiaste kinderen in de groepen · Een team met een open houding naar elkaar. · Een ‘lerende organisatie’, waarbij vormgegeven wordt aan de ontwikkeling van leerlingen, maar ook aan de ontwikkeling van leraren en schoolleiding Heb je vragen of wil je reageren? Voor meer informatie kun je terecht op de website van de school www.laetare.nl. Ook kun je voor vragen contact opnemen met de school, tel 0320-221283 (Kim Buitenhuis, teamleider middenbouw of Roelien van Zuthem, directeur a.i.). Uiteraard mag je ook je CV insturen naar directie@laetare.nl We zien je CV met belangstelling tegemoet!

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Leerkracht

FTE

0,4

Groep

3,4,5

Bouw

Middenbouw

Startdatum

In overleg

Plezier hebben in leren Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor […]

Job Type
Fulltime
Job Location
Almere
Posted Date
Geplaatst 6 maanden geleden
Ga jij voor kwalitatief goed onderwijs, in de volle breedte, dan is dit dé plek voor jou. De Droomspiegel is een moderne, katholieke basisschool waar gedegen, goed onderwijs wordt gegeven vanuit de Daltonprincipes. De focus ligt op een sterke basis. Op de Droomspiegel leren de kinderen goed rekenen, lezen, taal en schrijven. Er is een balans tussen het digitaal onderwijs en werken op papier. Wij zijn een school waar kinderen zich gehoord en gezien voelen, een stem krijgen en waarin kinderen leren om samen beslissingen te nemen en conflicten op te lossen. Daarvoor wordt het programma van de Vreedzame School ingezet. Ook talentontwikkeling heeft een plek binnen onze school. Leerlingen volgen workshops, hebben excursies en worden ondergedompeld in cultuur en kunst. Er is een intern talentenlab voor leerlingen die naast het rijke leeraanbod in de groep extra uitdaging krijgen op verschillende leer- en denkterreinen. De Droomspiegel heeft twee locaties in Almere Poort. Leerlingen van groep 1 t/m 5 gaan naar locatie Marco Polo. Leerlingen van groep 6 t/m 8 gaan naar locatie Bosrand. Onze missie is om het beste uit de leerlingen te kunnen halen zodat zij met een goedgevulde rugzak de toekomst tegemoet gaan. Onze missie luidt als volgt: 'het beste dat je kunt worden is jezelf'. Wat ga je doen? Wil jij ook het beste uit de leerlingen halen samen met je collega's? Vind je het een uitdaging om de onderwijskwaliteit hoog te houden? Ben je flexibel inzetbaar binnen een bouw en heb je een dosis lef? Jij weet kinderen aan te spreken in hun nieuwsgierige aard en neemt ze mee in het waarom en hoe van dingen. Daarbij heb je oog voor hun eigen niveau en capaciteiten. Dit schooljaar werken we aan een aantal speerpunten. Rekenen, taal en burgerschap staan vol in de schijnwerpers. De school heeft focus op een goede instructie volgens de EDI methode. Zeg jij ja? Dan hebben we mogelijk een match en komen wij graag met je in contact! Wat krijg je? Bij ons op school vind je een fijne werksfeer waarin iedereen een stem heeft, iedereen telt mee. Wij zijn een jong bruisend team van 40 collega’s verdeeld over twee locaties. We maken effectief gebruik van onze bijeenkomsten, met duidelijke thema’s en momenten waarop we samen kunnen werken. De parallelgroepen hebben wekelijks contact. Er is ruimte voor scholing, als groep of als individu. Elke leerkracht krijgt begeleiding op maat. Er zijn regelmatig bijeenkomsten waarin we samen kijken naar hoe het gaat en wat je mist. Het liefst begin je op 01-10-2023. Heb je vragen of wil je reageren? Reageren kan door contact op te nemen met Hans van Hest, directeur van de Droomspiegel. We ontvangen graag je C.V. uiterlijk datum. De gesprekken vinden bij voorkeur plaats in overleg. Hans van Hest: 036-5406060/h.vanhest@droomspiegel.nl Wel geïnteresseerd, maar niet meteen solliciteren? Neem gerust contact op voor een kop koffie en een goed gesprek!

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Leerkracht

FTE

1.0

Groep

7

Bouw

Bovenbouw

Startdatum

in overleg

Ga jij voor kwalitatief goed onderwijs, in de volle breedte, dan is dit […]

Job Type
Fulltime, Parttime
Job Location
Almere
Posted Date
Geplaatst 6 maanden geleden
Wij zijn opzoek naar een leerkracht die ons team komt versterken in de kleuterbouw, vanaf het nieuwe schooljaar. Zowel fulltime als parttime is bespreekbaar, met uitzicht op een vast contract. Wat bieden wij: Panta Rhei is een oud Grieks gezegde, dat betekent: ‘’Alles stroomt, is steeds in ontwikkeling.’’ Op onze school creëren wij een omgeving, waarin de ontwikkeling van ieder kind centraal staat. Hierbij staat veiligheid, vertrouwen, integriteit en een open manier van communiceren centraal. Wij bieden jou een veelzijdige en uitdagende baan, binnen een leuk, positief ingesteld en warm team. Je komt terecht op een school die met veel plezier, en met elkaar in ontwikkeling is op het gebied van ambitiegericht werken, waarin de leerkracht een grote toegevoegde waarde heeft Wij hebben op de Panta Rhei zo een 250 leerlingen, verdeeld over groep 1 t/m 8. Niet alleen hebben wij te maken met betrokken leerlingen en leerkrachten, ook de ouders van onze school zijn betrokken. Samen zorgen we ervoor dat de Panta Rhei een fijne plek is waar iedereen zich kan ontwikkelen. Wil je ons graag beter leren kennen, kom dan vooral langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek! Kimberly van Gemonden k.vangemonden@bspantarhei.nl 036-5335349

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Leerkracht

FTE

bespreekbaar, fulltime mogelijk

Groep

1-2

Bouw

Onderbouw

Startdatum

z.s.m.

Wij zijn opzoek naar een leerkracht die ons team komt versterken in de […]

Job Type
Fulltime
Job Location
Almere
Posted Date
Geplaatst 12 maanden geleden
Focus op goed onderwijs. Wij zoeken een leerkracht: · Met een afgeronde pabo-opleiding; · Gemotiveerd is om kinderen onderwijs op niveau te bieden; · Die goed kan samenwerken en gericht is op afstemming tussen onderwijs en opvang met alle medewerkers binnen het kindcentrum. Wat ga je doen? Je hebt oog voor het niveau en de capaciteiten van kinderen en je past je onderwijs hierop aan. Wat krijg je? Bij ons op school vind je een geweldige groep kinderen en een hardwerkend en professioneel team dat voor elkaar klaar staat. - Salaris comform Cao PO; - Je krijgt eigen verantwoordelijkheid; - Volop mogelijkheden om je verder te professionaliseren; - Goede Secundaire arbeidsvoorwaarden conform Cao PO, zoals bijvoorbeeld bedrijfsfitness. Heb je vragen of wil je reageren? Reageren kan door contact op te nemen met Joost de Bruin. Bij belangstelling ontvangen we graag je C.V.  De data van de gesprekken vinden in overleg plaats. Contactgegevens van Joost de Bruin: 0651900236 Joost.debruin@skofv.nl Wel geïnteresseerd, maar niet meteen solliciteren? Neem gerust contact op voor een kop koffie en een goed gesprek!

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Leerkracht

FTE

1.0

Bouw

Bovenbouw

Startdatum

2023-08-01

Focus op goed onderwijs. Wij zoeken een leerkracht: · Met een afgeronde pabo-opleiding; […]

Job Type
Parttime
Job Location
’t Harde, Almere, Biddinghuizen, Dronten, Elburg, Harderwijk, Lelystad, Nunspeet, Putten, Swifterbant
Posted Date
Geplaatst 12 maanden geleden
SKO is voor Onderwijspool Flevoland altijd op zoek naar collega's die onze Onderwijspool willen komen versterken. Ben jij die flexibele leerkracht die op zoek in naar afwisseling en ben je minimaal 1 dag beschikbaar, neem dan eens contact op voor een informatief gesprek. Als leerkracht van de Onderwijspool kom je in dienst van SKO, met dezelfde rechtspositie als een leerkracht op een vaste school. We informeren je graag over de mogelijkheden en over welke voordelen het werken in de Onderwijspool te bieden heeft. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Frank van Oeffelt, leidinggevende binnen SKO, van Onderwijspool Flevoland via f.vanoeffelt@skofv.nl, of via deze site.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Leerkracht

FTE

0,2 - 0,8

Groep

1-8

Bouw

in overleg

Startdatum

z.s.m.

SKO is voor Onderwijspool Flevoland altijd op zoek naar collega’s die onze Onderwijspool […]

Job Type
Parttime
Job Location
’t Harde, Almere, Biddinghuizen, Dronten, Elburg, Harderwijk, Lelystad, Nunspeet, Putten, Swifterbant
Posted Date
Geplaatst 1 jaar geleden
Word jij het nieuwste lid van onze GMR? De GMR of Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad heeft inspraak op allerlei onderwerpen en geeft het bestuur van SKO advies over het te voeren beleid. Wie zijn wij? De GMR is de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad van Stichting Katholiek Onderwijs. Met 27 scholen, 6700 leerlingen en 650 personeelsleden is SKO een van de grootste besturen voor primair onderwijs in de regio. Op elke school is er een MR (medezeggenschapsraad) die medezeggenschap uitoefent over schoolse zaken. In de GMR wordt gesproken over zaken die zich op het bovenschoolse niveau bevinden. Om misverstanden te voorkomen: De GMR gaat niet over zaken die op schoolniveau spelen, over individuele personeelsleden of over belangenbehartiging. Wat doen wij? De GMR houdt zich met uiteenlopende onderwerpen bezig. Wij behandelen verschillende thema’s die worden verdeeld. - Onderwijs en kwaliteit - Lange termijnplanning - Financiën - Personeel Voorbeelden hiervan zijn hoe het geld wordt verdeeld, NPO gelden, bestuursformatie, het lerarentekort, secundaire arbeidsvoorwaarden, hoe de kwaliteit van onderwijs geborgd wordt en blijft. Kortom, een uitgebreid pakket waarbij de GMR van invloed is en waarbij jij een bijdrage kunt leveren aan het besluitvormingsproces. Bevoegdheden De GMR heeft verschillende bevoegdheden. Naast het recht op informatie en initiatief zijn vooral de instemmings- en adviesbevoegdheden van belang. Samenstelling De GMR kent een oudergeleding en een personeelsgeleding, die komen uit de volgende regio’s: - Almere - Lelystad/Dronten - Veluwe De drie geledingen bestaan uit 4 personen, twee ouders/verzorgers en twee personeelsleden. Oudergeleding, voor wie? Alle ouders/verzorgers die een kind op een van SKO-scholen heeft komen in aanmerking voor een zetel in de oudergeleding van de GMR. Personeelsgeleding, voor wie? Personeelsleden van SKO kunnen zich aanmelden voor de personeelsgeleding. Wat kost het aan tijd? Uiteraard kost het tijd om deel te nemen in de GMR. Niet alleen wordt er ongeveer vijf keer per jaar vergaderd, maar ook zijn er zaken als een cursus of een achterbanbijeenkomst, waarbij je aanwezigheid op prijs wordt gesteld. Vergoeding. De leden van de GMR krijgen een tegemoetkoming voor hun inzet. De ouders/verzorgers hebben recht op een vergoeding van €50 per bijgewoonde vergadering. De personeelsgeleding krijgt een bovenschoolse aanstelling van 0,05 FTE. Bovendien worden de reiskosten vergoed op basis van de geldende dienstreizenregeling binnen SKO. We hebben de volgende vacatures: - Veluwe: 1 ouder, 2 personeelsleden - Almere: 1 personeelslid - Lelystad/Dronten: 2 ouders Wil je je aanmelden of eerst meer informatie ontvangen of een vergadering bijwonen? Stuur dan een e-mail naar m.govers@gmr.skofv.nl We nemen z.s.m. contact met je op.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

GMR

FTE

0,05

Startdatum

z.s.m.

Word jij het nieuwste lid van onze GMR? De GMR of Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad […]

Liever eerst oriënteren voor het solliciteren?