Samen bouwen aan het onderwijs van morgen. Ook de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (GMR) bouwt mee aan zaken die alle SKO-scholen aangaan. Daarnaast kent elke school zijn eigen medezeggenschapsraad (MR). In beide gevallen bestaat de raad uit zowel ouders als medewerkers.

De GMR-leden worden gekozen door de medezeggenschapsraden van onze scholen. De GMR bestaat uit zes medewerkers en zes ouders. Alle GMR-leden zijn verbonden aan een SKO-school. Zo geven we ruimte aan iedereen die onderwijs voor elk kind wil mee-ontwerpen. Binnen de MR’s komen (beleids)zaken aan de orde, zoals financiën, schooltijden en een pestprotocol op schoolniveau. De GMR bespreekt overkoepelende beleidszaken die alle scholen aangaan zoals de kwaliteit van onderwijs, personeelsbeleid, financieel beleid en lange termijnplannen.

De GMR van SKO is op zoek naar nieuwe leden!

De GMR bestaat op dit moment uit een gemêleerd gezelschap van ouders en medewerkers die met elkaar een duidelijk doel voor ogen hebben; het beste doen voor de leerlingen én medewerkers van onze scholen.

Zowel ouders en medewerkers van SKO worden van harte uitgenodigd om te reageren op de vacatures. Op dit moment zijn er posities vrij in meerdere regio’s.

Medewerkers SKO: Almere, Veluwe, Lelystad/Dronten

Ouders: Lelystad/Dronten

Bekijk het onderstaande filmpje voor meer informatie over de werkzaamheden van de GMR.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten of een keer mee komen vergaderen? Neem contact op met Marjon Govers, secretaris: m.govers@gmr.skofv.nl.

Voor meer informatie over de MR van elke school en de verkiezingen daarvan, kun je terecht bij de desbetreffende school.

De leden van de GMR zijn:

 • Almere:
  Mariska Post (personeel-lid)
  vacature (personeel-lid)
  Yvette Haring (ouder-lid)
  Enrico Carg (ouder-lid)
 • Lelystad / Dronten:
  Annika Mulder (personeel-lid)
  vacature (personeel-lid)
  Gert Schot (ouder-lid)
  vacature (ouder-lid)
 • Veluwe:
  vacature (personeel-lid)
  vacature (personeel-lid)
  Frederike Snel- van Daalen (voorzitter, ouder-lid)
  Erik Verhoef (ouder-lid)

Contact met de GMR

Kom in contact met de GMR via Marjon Govers, secretaris: m.govers@gmr.skofv.nl. Wil je liever telefonisch contact? Stuur dan een e-mail met je telefoonnummer en dan nemen we contact met je op.

https://www.youtube.com/watch?v=FIAVk2CmrRI