Waar we voor staan

Werken in het onderwijs is werken vanuit je hart en dát is wat wij met ons team van 650 SKOllega’s dagelijks doen. Onze visie is vanuit onze passie vormgegeven en is er om ons te inspireren, richting te geven en bij te dragen aan het geluk van onze leerlingen.

Wij zijn iedere dag bezig met het ontwerpen van het onderwijs van morgen. Het bieden van ‘op en top onderwijs’ staat centraal, waarbij we kinderen uitdagen en hen het leren willen laten ervaren. Als Katholieke organisatie geven we op eigentijdse wijze invulling aan onze waarden. Alle SKO-scholen zijn uniek en hebben eigen onderwijsvisies, maar onze gezamenlijke missie is om voor onze 6.800 leerlingen ruimte te creëren om geluk te ervaren. In de klas en daarbuiten. Een SKO- school staat dan ook midden in de wijk, als veilige en verbindende factor, en we zoeken veelvuldig de samenwerking met ouders op. Waar mogelijk werken wij samen met buurtverenigingen, kinderopvangorganisaties, voortgezet onderwijs, gemeenten en andere partijen.

SKOllega’s samen vormen een lerende groep waarin kennis en ervaring wordt gedeeld. Zo zijn we allemaal altijd in ontwikkeling.

Samen vormen wij een lerende groep waarin kennis en ervaring wordt gedeeld. Zo zijn we allemaal altijd in ontwikkeling.

Groeien binnen SKO

Ontwikkelen doen wij door altijd nieuwsgierig te blijven, open te staan voor innovatie en onze kennis continu te verbreden. Met deze instelling kunnen we ons onderwijs en onszelf iedere dag weer een stukje verder brengen. Jouw groei faciliteren wij door je jouw vrijheid te geven, maar wel aangesloten te blijven; door jouw ambities te bespreken en samen een pad te zoeken om die te verwezenlijken; door ons interne opleidingsbureau Akke & Demi, waar je een grote verscheidenheid aan cursussen en opleidingen kunt vinden; en door innovatie hoog op de SKO-kalender te zetten en naar jouw visionaire ideeën te luisteren.

SKO in cijfers

0
SKOllega’s
0
SKO Scholen
0
Leerlingen

Onze 27 scholen

Momenteel bestaat de SKO uit 27 mooie basisscholen in Flevoland en op de Veluwe. Je vindt SKO-scholen in Almere, Lelystad, Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Elburg, ’t Harde, Harderwijk, Nunspeet en Putten. We zijn een groep met grote en kleine scholen, stads- en dorps scholen.

Onze scholen ontwerpen hun onderwijs vanuit verschillende onderwijsvisies. Van daltononderwijs tot jenaplan en van traditionele klassen tot stamgroepen. Door deze rijkheid aan verschillende onderwijsvisies hebben we altijd een plek waar jij je thuisvoelt.

Word Ontwerper van Onderwijs en bouw met ons mee.

Bouw mee