SKOllega gezocht: leerkracht

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die ervan houden om kinderen bij hun ontwikkeling vooruit te helpen. Met de rijkheid aan onderwijsvisies onder ons dak vinden we zeker een plek waar jij kan bloeien.

Ontwerpers van Onderwijs

De ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs en jouzelf hebben onze hoogste prioriteit. We blijven dan ook altijd in beweging en zijn niet bang om een andere aanpak een kans te geven. Onze groei begint bij het aanmoedigen en faciliteren van jouw ontwikkeling en ambitie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

In ons onderwijs durf je te werken en te denken aan morgen.

About the Author: Panta Rhei

Panta Rhei is een oud Grieks gezegde: “alles stroomt, is in ontwikkeling”. Vanuit die visie kijkt Panta Rhei naar de ontwikkeling van leerlingen: ieder kind is uniek en wordt zo veel mogelijk op maat gestimuleerd. Waardering en respect zijn belangrijke pijlers en we geven de leerlingen dan ook mee dat ieder kind talenten heeft en waardevol is. Het doel is om de wereld van het kind vergroten en de leerlingen een positief kritische houding ten opzichte van de wereld meegeven, waarbij plezier niet uit het oog wordt verloren.

Functie:  Vakleerkracht Gym Almere

School: KBS De Panta Rhei

Locatie: Almere

Bouw:  Groep 3-8

Werktijdfactor: 0,3-0,4  op maandag en vrijdag

Startdatum: per direct

Opmerkingen: Tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract

www.bspantarhei.nl

Solliciteer direct!

Kennismaken

In gesprek met jou over je visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.