Vacatures Intern2021-11-04T10:53:01+02:00

VACATURES INTERN

Een SKO directeur is een onderwijskundig, coachend leider die samen met zijn team(s) onze scholen stevig op de kaart weet te zetten. Geloof jij ook dat goed onderwijs altijd beter kan en wil je met ons meebouwen aan de toekomst? Hier vind je onze directie vacatures.

Heb jij voldoende ambitie en lef om deze uitdaging aan te gaan?

De procedure verloopt als volgt:

  • Stuur uiterlijk dinsdag 16 november jouw reactie naar Maaike Huisman via secretariaat@skofv.nl . Het College van Bestuur stelt creatieve reacties zeer op prijs.
  • In de week van 22-26 november zijn de eerste gesprekken gepland met de benoemingsadviescommissie (BAC). Je krijgt de opdracht om een pitch van 15 minuten te houden, waarin je een analyse van de wijk geeft (ca. 5 minuten) en een daarop gebaseerd onderwijskundig concept voor de nieuwe school (ca. 10 minuten).
  • In de week van 29 november – 3 december onderga je een Key Scan assessment bij Keyminds. Dit is een selectie instrument dat de eerste indrukken van de BAC verifieert. Het assessment bepaalt of je doorgaat naar een tweede gesprek.
  • Bij een positief assessment nodigt de benoemingsadviescommissie je in de week van 6-10 december uit voor een tweede gesprek. Hiervoor krijg je een nog nader te bepalen opdracht.
  • Het arbeidsvoorwaardengesprek staat gepland in de week van 13-17 december.

Het betreft een interne sollicitatieprocedure. Indien er in deze ronde geen geschikte kandidaat naar voren komt, gaat de procedure extern.

Ga naar de bovenkant