SKOllega gezocht: Talentbegeleider

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die ervan houden voor de klas te staan. Met de rijkheid aan onderwijsvisies onder ons dak vinden we altijd een plek waar jij kan bloeien.

Ontwerpers van Onderwijs

De ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs en jouzelf hebben onze hoogste prioriteit. We zijn dan ook altijd in beweging en niet bang om een andere aanpak een kans te geven. Onze groei begint bij het aanmoedigen en faciliteren van jouw ontwikkeling en ambitie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

Door de krachten te bundelen hebben we het verrijkingsaanbod concreet vorm kunnen geven en kunnen we, verder gesterkt met jouw specialistische kennis, lessen aanbieden die deze kinderen prikkelen.

About the Author: SKO

Op 27 mooie basisscholen in Flevoland en op de Veluwe werken ruim 650 SKO-collega’s. Samen zijn wij bezig met het ontwerpen van het onderwijs van morgen. Met lef stellen wij ervarend en uitdagend leren centraal. Onze katholieke waarden worden daarbij eigentijds vormgegeven. Alle SKO-scholen zijn uniek en hebben eigen onderwijsvisies, maar onze gezamenlijke missie is om voor onze 6.800 leerlingen ruimte te creëren om geluk te ervaren. In de klas en daarbuiten. Een SKO-school staat dan ook midden in zijn buurt als veilige en verbindende factor en we zoeken veelvuldig de samenwerking met ouders op. Waar mogelijk werken wij samen met buurtverenigingen, kinderopvangorganisaties, voortgezet onderwijs, gemeenten en andere partijen. Samen vormen wij een lerende groep waarin kennis en ervaring wordt gedeeld. Zo zijn we allemaal altijd in ontwikkeling.

Functie: talentbegeleider

School: HB Dronten samenwerking tussen de verschillende schoolbesturen in Dronten

Locatie: Dronten

Bouw: midden- / bovenbouw

Werktijdfactor: 0,2

Startdatum: 01-08-2022

Contract: in overleg 

Opmerkingen: Voor meer informatie neem contact op met Marjolein Kleijer of Getrude Klaver

 

Solliciteer direct!

Kennismaken

Pratend over jouw visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.