SKOllega gezocht: Talentbegeleider

Maar liefst 28 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die ervan houden voor de klas te staan. Met de rijkheid aan onderwijsvisies onder ons dak vinden we altijd een plek waar jij kan bloeien.

Ontwerpers van Onderwijs

De ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs en jouzelf hebben onze hoogste prioriteit. We zijn dan ook altijd in beweging en niet bang om een andere aanpak een kans te geven. Onze groei begint bij het aanmoedigen en faciliteren van jouw ontwikkeling en ambitie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

Door de krachten te bundelen hebben we het verrijkingsaanbod concreet vorm kunnen geven en kunnen we, verder gesterkt met jouw specialistische kennis, lessen aanbieden die deze kinderen prikkelen.

About the Author: Lelystad Hoogbegaafd

Lelystad Hoogbegaafd is een bovenbestuurlijke voorziening die hoogbegaafde kinderen verder uitdaagt. Door de krachten te bundelen hebben we het verrijkingsaanbod concreet vorm kunnen geven en kunnen we, verder gesterkt met jouw specialistische kennis, lessen aanbieden die deze kinderen prikkelen. De functie kent veel vrijheid. Zo neem je de leiding in het verbinden met de kinderen, ouders en scholen en neem je initiatief in onderwijsinnovaties en het ontwerpen van de eigen lessen.

Functie

Functie: Talentbegeleider hoogbegaafde kinderen

School: Overkoepelende groepen

Groepsgrootte: 15 leerlingen

Werkdagen: Donderdag lesgeven en vrijdag aanverwante taken

Bouw: afwisselend middenbouw en bovenbouw

WTF: 0.3

Contract: tot zomervakantie, met uitzicht op vast.

 

Solliciteren

Kan tot: 22 maart

Mag naar: Nienke Horst, info@lelystadhoogbegaafd.nl

Gesprekken op: 26 maart

Meer info: www.lelystadhoogbegaafd.nl

 

Kennismaken

Pratend over jouw visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.

Reageer direct!