Jouw hart klopt. Voor een baan waarin je buiten de bestaande lijnen mag kleuren. Jij bent een ontwerper die grenzen verkent én verlegt om dromen te realiseren. Voor jezelf, voor de kinderen, voor het onderwijs. De wereld ligt niet aan je voeten: jij staat erbovenop. Ben jij klaar voor een uitdagende stap in je loopbaan? Stap dan binnen bij SKO. Wij zoeken vijf adviseurs voor ons stafbureau.

Plan hier een online kennismaking

Maar liefst 27 katholieke basisscholen in Flevoland en op de Veluwe vormen samen SKO: Ontwerpers van Onderwijs. Elke SKO-school heeft haar eigen onderwijskundige identiteit; allemaal creëren zij een veilige pedagogische omgeving en bieden zij ervarend en uitdagend onderwijs. De ontwikkeling van leerlingen, onderwijs en collega’s heeft onze hoogste prioriteit. Voor ieder kind en iedere collega creëren wij de ruimte om geluk te kunnen ervaren. Wij zijn altijd in beweging: samen ontwerpen wij het onderwijs van morgen. Ontwerp jij mee?

Voor het stafbureau zoeken wij:
• Twee hr-adviseurs
• Twee adviseurs onderwijs & kwaliteit
• Eén adviseur bedrijfsvoering

Vijf nieuwe adviseurs?!
Jazeker. Wij gaan veel uitdagingen tegemoet, zoals het blijven boeien en binden van leerlingen en collega’s. De drang om onszelf en ons onderwijs continu te verbeteren, zit in ons DNA. De basis is er, het onderwijs voldoet, maar wij willen de stap zetten naar het onderwijs van morgen. Eigentijds, onderscheidend, met impact. Dat vraagt om een stabiel stafbureau met lef. Onze stafteams zijn in ontwikkeling. In die dynamiek ontstaat er ruimte om het goede gesprek te voeren, keuzes te maken en buiten gebaande paden te gaan. Dat doe je samen met je collega-adviseurs en alle expertises en persoonlijkheden die we al in huis hebben.
Als adviseur op het stafbureau ontwerp je beleidskaders en adviseer je het bestuur. Daarnaast faciliteer je de scholen, zonder hun autonomie aan te tasten. Je loopt samen op, verwondert je, durft stil te staan, bekent kleur en geeft richting.

Aan welke uitdaging kun jij richting geven?

Een uitdaging als hr-adviseur
Als hr-adviseur zie je de mens als belangrijkste kapitaal. Je ziet de leerkracht in de klas en de leer-kracht binnen SKO. Je drukt een kleurrijk stempel op het personeelsbeleid. Jij laat je snel kennen en wil leren kennen. Je rekent liever op mensen dan op cijfers. Cijfers zijn voor jou een middel om je doelen te behalen.
Je staat stevig in je schoenen. Je bent een ervaren sparringpartner voor onze schoolleiders en de staf. Daarnaast coördineer en bewaak je processen als instroom, doorstroom en uitstroom.
Het personeelstekort zie je als uitdaging. Je lost het vandaag niet op, maar vult het in met goede mensen die bij SKO willen blijven. Je verbindt graag. De korte lijntjes tussen leerlingen, leerkrachten, directeuren, scholen en het stafbureau. Alleen samen kunnen we het personeelsbeleid verduurzamen.

Een uitdaging als adviseur onderwijs & kwaliteit
Als adviseur onderwijs & kwaliteit bij SKO ga je voor goed en mooi onderwijs. We hebben veel in huis: inspirerende mensen, visie, expertise en kwaliteitskaders. Jij kunt daarop verder bouwen aan verbetering en vernieuwing van ons onderwijs. Je ziet kansen in de leerlingen, in de scholen en in SKO. Je bent daadkrachtig en geeft richting.
Het hedendaagse basisonderwijs is voor jou bekend terrein. Tegelijk begrijp je dat ons onderwijs niet in beton gegoten is. Binnen het vak van vandaag voldoe je. Buiten dat vak groei je. En groeien is wat jij het liefste doet.

Een uitdaging als adviseur bedrijfsvoering
Jij ziet hoe belangrijke randvoorwaarden voor goed onderwijs nóg beter geregeld kunnen worden. Als adviseur bedrijfsvoering richt je onze processen in en blijf je ze verbeteren. Informatie uitpluizen, belangen afwegen en knopen doorhakken: daar geniet jij van. Omdat je verbinding maakt met mensen binnen én buiten SKO, voel je goed aan wat SKO nodig heeft. Zodra je een behoefte signaleert, weet jij wat er nodig is. En dat kun je dat goed onderbouwen; je neemt mensen graag mee in je verhaal. Je hebt ervaring met contractmanagement en inkoop en begrijpt het belang van een goede planning- en controlcyclus.

Wil jij invulling geven aan het onderwijs van morgen?
Stap dan binnen bij SKO. Maak meteen een online afspraak met een van onze ambassadeurs. Wij vertellen je graag meer over SKO en kijken ernaar uit om kennis te maken!

Plan hier een online kennismaking