SKOllega gezocht: Onderwijsassistent

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die gezamenlijk aan het onderwijs van morgen willen bouwen.

Ontwerpers van Onderwijs

Goed onderwijs realiseren we door onszelf altijd te blijven ontwikkelen. Als onderwijsassistent ondersteun jij de groepsleerkracht met het scheppen van een fijne groep waarin geleerd kan worden. Dit doe je door ondersteuning bij dagelijkse werkzaamheden, de groep af en toe te leiden en vieringen en evenementen voor de groep te organiseren. Zo ben je een integraal en onmisbaar onderdeel van het team en een toegankelijke factor voor de kinderen. Er is altijd plaats om jouw eigen ontwikkelpad vorm te geven, naast je werkzaamheden, bijvoorbeeld met onze interne academie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

Onze onderwijsassistenten dragen zorg voor fijne groepen waarin geleerd kan worden.

About the Author: De Duinvlinder

De Duinvlinder is een oecumenisch IKC waarin kinderen leren middels thematisch onderwijs. Het persoonlijke ontwikkelpad van ieder kind wordt bij de Duinvlinder vooropgesteld. Door ontwikkelen aan te bieden in fases (halve jaren) die de traditionele groepen overstijgen, kan elk kind flexibel zijn eigen pad over de duin bewandelen.

Functie:  Pedagogisch medewerker Almere  (AD-PEP)

School: IKC De Duinvlinder

Locatie: Almere

Bouw:  Onder- en Middenbouw

Werktijdfactor: 0,2-0,6

Startdatum: 1 januari 2022

Contract: Tijdelijk met uitzicht op vast

Opmerkingen: IKC De Duinvlinder is een school met een vernieuwend onderwijsconcept. Bekijk onze website (deduinvlinder.nl) of bel naar 036-7676006 voor meer informatie

Solliciteer direct!

Kennismaken

Pratend over jouw visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.