SKOllega gezocht: Onderwijsassistent

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die gezamenlijk aan het onderwijs van morgen willen bouwen.

Ontwerpers van Onderwijs

Goed onderwijs realiseren we door onszelf altijd te blijven ontwikkelen. Als onderwijsassistent ondersteun jij de groepsleerkracht met het scheppen van een fijne groep waarin geleerd kan worden. Dit doe je door ondersteuning bij dagelijkse werkzaamheden, de groep af en toe te leiden en vieringen en evenementen voor de groep te organiseren. Zo ben je een integraal en onmisbaar onderdeel van het team en een toegankelijke factor voor de kinderen. Er is altijd plaats om jouw eigen ontwikkelpad vorm te geven, naast je werkzaamheden, bijvoorbeeld met onze interne academie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

Onze onderwijsassistenten dragen zorg voor fijne groepen waarin geleerd kan worden.

About the Author: De Loofhut

De Loofhut en het jenaplanonderwijs staan voor een fijne en veilige leef- en werkgemeenschap. In een stamgroep worden kinderen van verschillende leeftijden samen geplaatst. Door deze verschillende leeftijden en persoonlijkheden bij elkaar te zetten, leren kinderen veel van elkaar. Er wordt op De Loofhut geleerd vanuit de basisactiviteiten: spreken, spelen, werken en vieren. Zo geven we leerlingen een goede basis mee voor de toekomst.

Functie:  Onderwijs assistent

School: de Loofhut & het Kristal

Locatie: Almere

Bouw:  alle groepen (in overleg)

Werktijdfactor: 0,4 tot 1,0

Startdatum: 01-08-2022

Contract: Tijdelijk met uitzicht op vast

Opmerkingen: Reageren kan door contact op te nemen met Corjan van der Veen (het Kristal) of Guido Huige (Jenaplanschool de Loofhut). We ontvangen graag je C.V. uiterlijk 13 juli. De gesprekken vinden bij voorkeur plaats op donderdag 14 juli.

Corjan:  0643540698 / c.vanderveen@het-kristal.nl

Guido: 0625213004 / g.huige@deloofhut.nl

 

Solliciteer direct!

Kennismaken

Pratend over jouw visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.