SKOllega gezocht: Onderwijsassistent

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die gezamenlijk aan het onderwijs van morgen willen bouwen.

Ontwerpers van Onderwijs

Goed onderwijs realiseren we door onszelf altijd te blijven ontwikkelen. Als onderwijsassistent ondersteun jij de groepsleerkracht met het scheppen van een fijne groep waarin geleerd kan worden. Dit doe je door ondersteuning bij dagelijkse werkzaamheden, de groep af en toe te leiden en vieringen en evenementen voor de groep te organiseren. Zo ben je een integraal en onmisbaar onderdeel van het team en een toegankelijke factor voor de kinderen. Er is altijd plaats om jouw eigen ontwikkelpad vorm te geven, naast je werkzaamheden, bijvoorbeeld met onze interne academie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

Onze onderwijsassistenten dragen zorg voor fijne groepen waarin geleerd kan worden.

About the Author: De Toekomst

Op De Toekomst willen we dat iedereen zich veilig, gerespecteerd, vertrouwd en gewaardeerd voelt. Onze groepen zijn combinatiegroepen en daarnaast bieden we veel gepersonaliseerde onderwijs aan. Met zijn allen geven we leerlingen de ruimte om te vliegen en grond om op te groeien.

Functie:  Onderwijsassistent Dronten

School: De Toekomst

Locatie: Dronten

Bouw: groep 3 t/m 8

Werktijdfactor: 0,6

Startdatum: 1 november 2021

Opmerkingen: 3 dagen per week inclusief de vrijdag. Voor meer informatie: www.kbsdetoekomst.nl/vacature

Solliciteer direct!

Kennismaken

Pratend over jouw visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.