SKOllega gezocht: Onderwijsassistent

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die gezamenlijk aan het onderwijs van morgen willen bouwen.

Ontwerpers van Onderwijs

Goed onderwijs realiseren we door onszelf altijd te blijven ontwikkelen. Als onderwijsassistent ondersteun jij de groepsleerkracht met het scheppen van een fijne groep waarin geleerd kan worden. Dit doe je door ondersteuning bij dagelijkse werkzaamheden, de groep af en toe te leiden en vieringen en evenementen voor de groep te organiseren. Zo ben je een integraal en onmisbaar onderdeel van het team en een toegankelijke factor voor de kinderen. Er is altijd plaats om jouw eigen ontwikkelpad vorm te geven, naast je werkzaamheden, bijvoorbeeld met onze interne academie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

Onze onderwijsassistenten dragen zorg voor fijne groepen waarin geleerd kan worden.

About the Author: De Zonnewijzer

‘Samen jezelf worden’, is waar De Zonnewijzer voor staat. Hier ontwikkelen leerlingen met elkaar hun eigen identiteit. Door voor te doen, samen te doen en zelfstandig te zijn, bouwen we aan hun zelfredzaamheid. Ook hanteren we consequent kanjertraining, werken we met het Directe Instructie-model en gaan onze docenten handelingsgericht te werk om samen alle leerlingen optimaal hun talenten te laten ontwikkelen.

Functie: Onderwijs assistent of Leraarondersteuner Dronten

School: De Zonnewijzer

Locatie: Dronten

Bouw:  middenbouw

Werktijdfactor:  0,4

Startdatum: per 1 april 2022

Contract: Tijdelijk tot 1 augustus 2022

Opmerkingen: wensen bespreekbaar

Reageer direct om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie over de school: www.kbszonnewijzer.nl

Solliciteer direct!

Kennismaken

Pratend over jouw visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.