SKOllega gezocht: Onderwijsadviseur

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Momenteel zoeken wij een ervaren Onderwijsadviseur.

Onderwijsadviseurs

Onze onderwijsadviseurs zijn gedreven professionals die kansen zien om onze onderwijskwaliteit te optimaliseren. Het verbeteren van het onderwijs gebeurt samen met de scholen. Jij zet je kennis in van strategische beleidsontwikkeling en inspireert de teams om actief mee te denken en vorm te geven aan de optimalisaties. Je verbindt, enthousiasmeert en bent een sparringpartner en adviseur voor het CvB, de staf, directies en IB-ers.

Wij zijn op zoek

Wij zijn op zoek naar een bevlogen, inspirerende en zelfsturende onderwijskundige die ervaring heeft binnen het primair onderwijs en toe is aan een nieuwe uitdaging met volop kansen voor vernieuwing en ontwikkeling. Als Adviseur Onderwijs, kom je het team Onderwijs & Kwaliteit versterken. Als team richten wij ons op goed onderwijs voor al onze leerlingen. Het versterken van het kwaliteitsbewustzijn op onze scholen is hierbij één van de speerpunten. Ben jij een deskundige beleidsontwikkelaar, een effectieve adviseur en ben je een goede teamspeler die zorgt voor verbinding? Dan zoeken wij jou!

Wij vragen
Je bent een echte adviseur met een relevante HBO/WO opleiding. Je hebt een brede kennis van (Passend) onderwijs en kan deze vertalen naar strategische beleidsontwikkeling en  ondersteuning van kwaliteitsprocessen. Zo zet je jouw kennis en ervaring m.b.t. ‘duurzame schoolontwikkeling’ in ter ondersteuning van verbetertrajecten/teamontwikkeling, waarbij teams in hun kracht worden gezet hier zelf vorm aan te geven. Ervaring als auditor is een pre. Je bent sparringpartner en adviseur voor het CvB, staf, directies en IB-ers van onze scholen. Je hebt ervaring met projectmatig werken en kunt op jouw vakgebied een project opzetten en leiden. Je bent daadkrachtig en hebt een bepaalde mate van senioriteit. Je hebt een pragmatische instelling en bent in staat om mensen van de staf en uit de scholen mee te nemen en te krijgen in ontwikkelingen. Dit doe je op een positieve en inspirerende manier.

Onze onderwijsadviseurs komen met hun visie en expertise tot de kern van onze uitdagingen.

About the Author: SKO

Op 27 mooie basisscholen in Flevoland en op de Veluwe werken ruim 650 SKO-collega’s. Samen zijn wij bezig met het ontwerpen van het onderwijs van morgen. Met lef stellen wij ervarend en uitdagend leren centraal. Onze katholieke waarden worden daarbij eigentijds vormgegeven. Alle SKO-scholen zijn uniek en hebben eigen onderwijsvisies, maar onze gezamenlijke missie is om voor onze 6.800 leerlingen ruimte te creëren om geluk te ervaren. In de klas en daarbuiten. Een SKO-school staat dan ook midden in zijn buurt als veilige en verbindende factor en we zoeken veelvuldig de samenwerking met ouders op. Waar mogelijk werken wij samen met buurtverenigingen, kinderopvangorganisaties, voortgezet onderwijs, gemeenten en andere partijen. Samen vormen wij een lerende groep waarin kennis en ervaring wordt gedeeld. Zo zijn we allemaal altijd in ontwikkeling.

Functie

Functie: Adviseur Onderwijs in het team Onderwijs en Kwaliteit

WTF: 0,8-1,0

Diploma: hbo of wo-opleiding

Contract: jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband

Schaling: conform CAO PO, adviseur B, schaal 11 (OOP) incl. Eindejaarsuitkering

Reiskostenregeling: ja

Dit alles binnen een professionele werkomgeving, die volop in ontwikkeling is en waar ruimte is voor eigen ontwikkeling. De mogelijkheid om binnen redelijkheid je werk flexibel te plannen.

 

Belangrijke informatie:

Motivatie en CV mogen naar: personeel@skofv.nl, t.a.v. mevrouw W. Verhoeven

Openstelling: tot de juiste kandidaat is gevonden

Assessment: is onderdeel van de sollicitatieprocedure

Kennismaken

Pratend over jouw visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over onze onderwijsadviseurs en de SKO.

Reageer direct!