SKOllega gezocht: leerkracht

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die ervan houden om kinderen bij hun ontwikkeling vooruit te helpen. Met de rijkheid aan onderwijsvisies onder ons dak vinden we zeker een plek waar jij kan bloeien.

Ontwerpers van Onderwijs

De ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs en jouzelf hebben onze hoogste prioriteit. We blijven dan ook altijd in beweging en zijn niet bang om een andere aanpak een kans te geven. Onze groei begint bij het aanmoedigen en faciliteren van jouw ontwikkeling en ambitie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

In ons onderwijs durf je te werken en te denken aan morgen.

About the Author: 't Schrijverke

Jenaplanschool ‘t Schrijverke staat voor samen verder groeien tot wie je bent. Dat gebeurt met individuele aandacht voor talenten, maar vooral ook door te doen en te ontdekken. Leren doen we aan de hand van vier basisactiviteiten: gesprek, spel, werk en viering. Hierin zijn de stamleiders essentieel, maar we leren vooral ook van elkaar. In de heterogene stamgroepen is er alle ruimte om je op te trekken aan ouderen, en je hulp te verlenen aan jongere kinderen.

Functie: Leerkracht

School: ‘t Schrijverke

Locatie: Lelystad

Bouw: bovenbouw

werktijdfactor: 1,0

Startdatum: 1 augustus 2021

opmerkingen: Tijdelijk contract met uitzicht op onbepaalde tijd

Kennismaken

In gesprek met jou over je visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.

Reageer direct!