SKOllega gezocht: leerkracht

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die ervan houden om kinderen bij hun ontwikkeling vooruit te helpen. Met de rijkheid aan onderwijsvisies onder ons dak vinden we zeker een plek waar jij kan bloeien.

Ontwerpers van Onderwijs

De ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs en jouzelf hebben onze hoogste prioriteit. We blijven dan ook altijd in beweging en zijn niet bang om een andere aanpak een kans te geven. Onze groei begint bij het aanmoedigen en faciliteren van jouw ontwikkeling en ambitie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

In ons onderwijs durf je te werken en te denken aan morgen.

About the Author: De Loofhut

De Loofhut en het jenaplanonderwijs staan voor een fijne en veilige leef- en werkgemeenschap. In een stamgroep worden kinderen van verschillende leeftijden samen geplaatst. Door deze verschillende leeftijden en persoonlijkheden bij elkaar te zetten, leren kinderen veel van elkaar. Er wordt op De Loofhut geleerd vanuit de basisactiviteiten: spreken, spelen, werken en vieren. Zo geven we leerlingen een goede basis mee voor de toekomst.

Functie:  Leerkracht

School: De Loofhut

Locatie: Almere Haven

Bouw:  Middenbouw

Werktijdfactor: 1,0

Startdatum: 01-08-2022

Contract: Tijdelijk met vooruitzicht naar vast

Opmerkingen:  Kom jij ons team versterken? Jenaplanschool de Loofhut is op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor de middenbouw groepen. Ben jij een bouwer, werk je graag samen, staat pedagogiek bij jou hoog in het vaandel en zijn je didactische skills op peil? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op!

Reageren kan door je C.V. en motivatie voor vrijdag 8 juli te mailen naar g.huige@deloofhut.nl. Wil je meer weten over de vacature, dan kun je ook bellen met Guido Huige (directeur) op 0625213004.

In de week 28 vinden de sollicitatiegesprekken plaats op maandag 11 juli en woensdag 13 juli.

Solliciteer direct!

Kennismaken

In gesprek met jou over je visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.