SKOllega gezocht: leerkracht

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die ervan houden om kinderen bij hun ontwikkeling vooruit te helpen. Met de rijkheid aan onderwijsvisies onder ons dak vinden we zeker een plek waar jij kan bloeien.

Ontwerpers van Onderwijs

De ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs en jouzelf hebben onze hoogste prioriteit. We blijven dan ook altijd in beweging en zijn niet bang om een andere aanpak een kans te geven. Onze groei begint bij het aanmoedigen en faciliteren van jouw ontwikkeling en ambitie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

In ons onderwijs durf je te werken en te denken aan morgen.

About the Author: Flevo-Pool

Een Flevo-pool groepsleerkracht helpt zijn SKOllega’s daar waar het nodig is. De pool van SKO scholen is groot en vooral ook divers, net als onze scholengroep. De scholen kennen uiteenlopende visies en onderwijsmethoden, van traditionele tot vernieuwende onderwijsconcepten. Jij bent de SKOllega die telkens in een ander jasje op een andere school onze leerlingen laat bloeien.

Functie: Leerkracht Onderwijspool Flevoland
School: wisselend
Locatie: Flevoland en Veluwe
Werktijdfactor: 0,2-0,8
Bouw: In overleg
Startdatum: In overleg. Tijdelijk contract met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd

Houd je van zekerheid, maar zoek je afwisseling? Dat kan. Onderwijspool Flevoland heeft continu leuke, afwisselende banen in Flevoland en Noord-Veluwe. Je hebt de zekerheid van werken bij een stichting en kan zelf je werkdagen bepalen.

Solliciteer direct!

Kennismaken

In gesprek met jou over je visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.