SKOllega gezocht: leerkracht

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die ervan houden om kinderen bij hun ontwikkeling vooruit te helpen. Met de rijkheid aan onderwijsvisies onder ons dak vinden we zeker een plek waar jij kan bloeien.

Ontwerpers van Onderwijs

De ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs en jouzelf hebben onze hoogste prioriteit. We blijven dan ook altijd in beweging en zijn niet bang om een andere aanpak een kans te geven. Onze groei begint bij het aanmoedigen en faciliteren van jouw ontwikkeling en ambitie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

In ons onderwijs durf je te werken en te denken aan morgen.

About the Author: De Duinvlinder

De Duinvlinder is een oecumenisch IKC waarin kinderen leren middels thematisch onderwijs. Het persoonlijke ontwikkelpad van ieder kind wordt bij de Duinvlinder vooropgesteld. Door ontwikkelen aan te bieden in fases (halve jaren) die de traditionele groepen overstijgen, kan elk kind flexibel zijn eigen pad over de duin bewandelen.

Functie:  Leerkracht/ Mentor

School: IKC De Duinvlinder

Locatie: Almere

Bouw:  Midden- en of bovenbouw

Werktijdfactor: 1,0

Startdatum: 1 januari 2022

Contract: Tijdelijk met uitzicht op vast

Opmerkingen: IKC De Duinvlinder is een school met een vernieuwend onderwijsconcept. Bekijk onze website (deduinvlinder.nl) of bel naar 036-7676006 voor meer informatie.

Kennismaken

In gesprek met jou over je visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.

Reageer direct!