SKOllega gezocht: leerkracht

Maar liefst 28 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die ervan houden om kinderen bij hun ontwikkeling vooruit te helpen. Met de rijkheid aan onderwijsvisies onder ons dak vinden we zeker een plek waar jij kan bloeien.

Ontwerpers van Onderwijs

De ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs en jouzelf hebben onze hoogste prioriteit. We blijven dan ook altijd in beweging en zijn niet bang om een andere aanpak een kans te geven. Onze groei begint bij het aanmoedigen en faciliteren van jouw ontwikkeling en ambitie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

In ons onderwijs durf je te werken en te denken aan morgen.

About the Author: De Kring

Op de Kring doen we het met zijn allen. Kinderen, ouders en teamleden, iedereen vervult zijn rol om van de Kring een uitdagende en veilige leer- en leefomgeving te maken. Dit doen we door kinderen kind te laten zijn en op hun eigen wijze te laten ontwikkelen met een focus op hun talenten. Teamwork neemt een belangrijke rol in op de Kring en leerkrachten gaan steeds meer coachend lesgeven om de leerlingen het gevoel van eigenaarschap te laten ervaren.

Functie:  Leerkracht

School: KBS De Kring

Locatie: Lelystad

Bouw: Groep 4

Werktijdfactor: 0,8 (dinsdag t/m vrijdag)

Startdatum: 25 oktober 2021

Opmerkingen: Langdurige vervanging i.v.m. ziekte.

Diploma gymnastiek niet nodig, school heeft een volledige vakleerkracht.

Je werkt samen met een duo-collega. Zij heeft op de maandag de groep. Daarnaast heeft de school twee groepen 4, dus is samenwerking met de leerkrachten van de andere groep 4 goed georganiseerd.

De Kring is een school met een leerstof jaarklassensysteem. De school staat zeer goed bekend in Lelystad.

Kennismaken

In gesprek met jou over je visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.

Reageer direct!