SKOllega gezocht: leerkracht

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die ervan houden om kinderen bij hun ontwikkeling vooruit te helpen. Met de rijkheid aan onderwijsvisies onder ons dak vinden we zeker een plek waar jij kan bloeien.

Ontwerpers van Onderwijs

De ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs en jouzelf hebben onze hoogste prioriteit. We blijven dan ook altijd in beweging en zijn niet bang om een andere aanpak een kans te geven. Onze groei begint bij het aanmoedigen en faciliteren van jouw ontwikkeling en ambitie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

In ons onderwijs durf je te werken en te denken aan morgen.

About the Author: De Toekomst

Op De Toekomst willen we dat iedereen zich veilig, gerespecteerd, vertrouwd en gewaardeerd voelt. Onze groepen zijn combinatiegroepen en daarnaast bieden we veel gepersonaliseerde onderwijs aan. Met zijn allen geven we leerlingen de ruimte om te vliegen en grond om op te groeien.

Functie:  Leerkracht (kleine groep) Dronten

School: De Toekomst

Locatie: Dronten

Bouw: midden/bovenbouw

Werktijdfactor: 0,4

Startdatum: 1 november 2021

Opmerkingen: Tijdelijk contract met uitzicht op vast contract. Het betreft de begeleiding van ca. 14 ll (lft 8 t/m 12 jaar) die extra aandacht voor ontwikkeling nodig hebben. Zie voor meer informatie: www.kbsdetoekomst.nl/vacature

Kennismaken

In gesprek met jou over je visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.

Reageer direct!