SKOllega gezocht: leerkracht

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die ervan houden om kinderen bij hun ontwikkeling vooruit te helpen. Met de rijkheid aan onderwijsvisies onder ons dak vinden we zeker een plek waar jij kan bloeien.

Ontwerpers van Onderwijs

De ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs en jouzelf hebben onze hoogste prioriteit. We blijven dan ook altijd in beweging en zijn niet bang om een andere aanpak een kans te geven. Onze groei begint bij het aanmoedigen en faciliteren van jouw ontwikkeling en ambitie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

In ons onderwijs durf je te werken en te denken aan morgen.

About the Author: De Droomspiegel

Daltonschool de Droomspiegel richt het onderwijs in op de daltonpijlers vertrouwen, samenwerken, zelfstandigheid, effectieve leertijd benutten en reflectie. Deze principes ondersteunen en faciliteren elkaar, wat een continue groei mogelijk maakt voor kind en leerkracht. Vanuit de katholieke grondslag van de Droomspiegel is er aandacht voor het individu, maar ook voor ieders omgeving. Mede door de Vreedzame school aanpak en de methode Trefwoord is er altijd ruimte voor ontmoeting en kunnen gesprekken over verschillen en gelijkenissen met respect voor elkaar gevoerd worden. Het beste dat je kunt worden is jezelf!

Functie:  Leerkracht Almere

School: KBS De Droomspiegel

Locatie: Almere

Bouw:  Onderbouw, instroomgroep of groep 1/2

Werktijdfactor: 0,4-1,0

Startdatum: 1 januari 2022 of zo snel mogelijk daarna

Contract: Tijdelijk met uitzicht op vast

Opmerkingen: http://www.droomspiegel.nl

Dalton onderwijs

Kennismaken

In gesprek met jou over je visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.

Reageer direct!