SKOllega gezocht: leerkracht

Maar liefst 28 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die ervan houden om kinderen bij hun ontwikkeling vooruit te helpen. Met de rijkheid aan onderwijsvisies onder ons dak vinden we zeker een plek waar jij kan bloeien.

Ontwerpers van Onderwijs

De ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs en jouzelf hebben onze hoogste prioriteit. We blijven dan ook altijd in beweging en zijn niet bang om een andere aanpak een kans te geven. Onze groei begint bij het aanmoedigen en faciliteren van jouw ontwikkeling en ambitie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

In ons onderwijs durf je te werken en te denken aan morgen.

About the Author: Wolderweide

Op de Wolderweide vinden wij het belangrijk dat ieder kind de kans krijgt zijn of haar talenten te ontwikkelen en zich te verwonderen. Wij geloven dat hier optimaal ruimte voor komt als een kind met plezier naar school gaat. Een veilige leeromgeving en een positief onderwijsklimaat zijn daarin belangrijke voorwaarden. Samen werken we vanuit de eigenheid van ieder. Dit doen we op een respectvolle, positieve en creatieve wijze, door middel van interactief, uitdagend en betekenisvol onderwijs.

Functie:  Leerkracht Harderwijk

School: KBS Wolderweide

Locatie: Harderwijk

Bouw:  groep 7

Werktijdfactor: 0,425  uitbreiding in combinatie met andere groep bespreekbaar

Startdatum: zsm

Opmerkingen: https://wolderweide.nl

Kennismaken

In gesprek met jou over je visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.

Reageer direct!