SKOllega gezocht: leerkracht

Maar liefst 28 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die ervan houden om kinderen bij hun ontwikkeling vooruit te helpen. Met de rijkheid aan onderwijsvisies onder ons dak vinden we zeker een plek waar jij kan bloeien.

Ontwerpers van Onderwijs

De ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs en jouzelf hebben onze hoogste prioriteit. We blijven dan ook altijd in beweging en zijn niet bang om een andere aanpak een kans te geven. Onze groei begint bij het aanmoedigen en faciliteren van jouw ontwikkeling en ambitie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

In ons onderwijs durf je te werken en te denken aan morgen.

About the Author: Agnietenschool

De relatie met ieder individueel kind staat op de Agnietenschool voorop, want goed onderwijs maken we samen. Wij geloven dat een kind vanuit die basis optimaal tot leren kan komen. Leren doen we door educatieve momenten af te wisselen met spel en middels verschillende instructievormen, activiteiten en werkvormen. Zo helpen we de kinderen om zich tot kritische, zelfdenkende mensen te ontwikkelen.

Functie: Leerkracht hoogbegaafdheidsonderwijs

School: Agnietenschool

Locatie: Elburg

Bouw: Bovenbouw  (groep 7,8,9)

Werktijdfactor: 0,6

Startdatum: 1 augustus 2021

Opmerkingen: Tijdelijk contract met uitzicht op onbepaalde tijd

Kennismaken

In gesprek met jou over je visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.

Reageer direct!