SKOllega gezocht: leerkracht

Maar liefst 28 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die ervan houden om kinderen bij hun ontwikkeling vooruit te helpen. Met de rijkheid aan onderwijsvisies onder ons dak vinden we zeker een plek waar jij kan bloeien.

Ontwerpers van Onderwijs

De ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs en jouzelf hebben onze hoogste prioriteit. We blijven dan ook altijd in beweging en zijn niet bang om een andere aanpak een kans te geven. Onze groei begint bij het aanmoedigen en faciliteren van jouw ontwikkeling en ambitie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

In ons onderwijs durf je te werken en te denken aan morgen.

About the Author: Crescendo

Crescendo staat voor samen sterker worden, groter worden, groeien. Wij vinden plezier in leven en leren, verantwoordelijkheid en respect voor jezelf, anderen en de wereld om je heen belangrijke waarden. Ieder kind is anders, ieder kind telt en ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen wijze. Wij sluiten zoveel mogelijk aan bij deze verschillen en stemmen ons onderwijs daar op een betekenisvolle en handelingsgerichte wijze op af.

Functie:  Leerkracht te Almere

School:  SKO groep Crescendo

Locatie: Almere

Werktijdfactor: 0,4

Bouw: Bovenbouw

Startdatum: per 1 januari 2022.  Tijdelijk contract met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd

Opmerkingen: Ons enthousiaste bovenbouwteam zoekt een collega die mee wil helpen om het best mogelijke onderwijs voor onze leerlingen te verzorgen. Dit doe je in de groep als extra leerkracht (dus met z’n tweeën) en buiten de groep met kleine groepjes kinderen (die net wat meer begeleiding en/of ondersteuning nodig hebben).

Meer informatie: www.kbscrescendo.nl

 

Kennismaken

In gesprek met jou over je visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.

Reageer direct!