SKOllega gezocht: leerkracht

Maar liefst 28 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die ervan houden om kinderen bij hun ontwikkeling vooruit te helpen. Met de rijkheid aan onderwijsvisies onder ons dak vinden we zeker een plek waar jij kan bloeien.

Ontwerpers van Onderwijs

De ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs en jouzelf hebben onze hoogste prioriteit. We blijven dan ook altijd in beweging en zijn niet bang om een andere aanpak een kans te geven. Onze groei begint bij het aanmoedigen en faciliteren van jouw ontwikkeling en ambitie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

In ons onderwijs durf je te werken en te denken aan morgen.

About the Author: Crescendo

Crescendo staat voor samen sterker worden, groter worden, groeien. Wij vinden plezier in leven en leren, verantwoordelijkheid en respect voor jezelf, anderen en de wereld om je heen belangrijke waarden. Ieder kind is anders, ieder kind telt en ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen wijze. Wij sluiten zoveel mogelijk aan bij deze verschillen en stemmen ons onderwijs daar op een betekenisvolle en handelingsgerichte wijze op af.

Functie:  Leerkracht Almere

Onderdeel: Crescendo

Locatie: Almere

Bouw:  Middenbouw

Werktijdfactor: 0,6

Startdatum: Per januari 2022

Contract: Tijdelijk contract met zicht op vast contract

Opmerkingen: Onze middenbouw is op zoek naar een teamplayer die samen met ons het onderwijs op Crescendo nog sterker neer wil zitten. Dit kan door voor de groep te staan en/of ondersteuning te bieden. We doen het samen! Interesse? Neem contact met ons op, we bespreken graag de vele mogelijkheden. www.kbscrescendo.nl

Kennismaken

In gesprek met jou over je visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.

Reageer direct!