SKOllega gezocht: leerkracht

Maar liefst 28 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die ervan houden om kinderen bij hun ontwikkeling vooruit te helpen. Met de rijkheid aan onderwijsvisies onder ons dak vinden we zeker een plek waar jij kan bloeien.

Ontwerpers van Onderwijs

De ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs en jouzelf hebben onze hoogste prioriteit. We blijven dan ook altijd in beweging en zijn niet bang om een andere aanpak een kans te geven. Onze groei begint bij het aanmoedigen en faciliteren van jouw ontwikkeling en ambitie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

In ons onderwijs durf je te werken en te denken aan morgen.

About the Author: Het Kristal

Het Kristal laat kinderen zich tot hun eigen vorm ontwikkelen, kristalliseren. Dit doen ze door de ontwikkeling te faciliteren en kinderen zich met zelfvertrouwen tot hun unieke zelf te laten ontplooien. Een kind is van nature nieuwsgierig, vanuit deze nieuwsgierige aard biedt het Kristal onderwijs aan. Het draait daarbij om waarom? En hoe? Zo wordt er door alle leerlingen snel en op persoonlijk niveau ontwikkeld.

Functie:  Leerkracht Almere

Onderdeel: Het Kristal

Locatie: Almere

Bouw:  groep 4-8

Werktijdfactor: 1,0

Startdatum: per direct

Contract: Het betreft een ziektevervanging

Opmerkingen: www.het-kristal.nl

Kennismaken

In gesprek met jou over je visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.

Reageer direct!