SKOllega gezocht: leerkracht

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die ervan houden om kinderen bij hun ontwikkeling vooruit te helpen. Met de rijkheid aan onderwijsvisies onder ons dak vinden we zeker een plek waar jij kan bloeien.

Ontwerpers van Onderwijs

De ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs en jouzelf hebben onze hoogste prioriteit. We blijven dan ook altijd in beweging en zijn niet bang om een andere aanpak een kans te geven. Onze groei begint bij het aanmoedigen en faciliteren van jouw ontwikkeling en ambitie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

In ons onderwijs durf je te werken en te denken aan morgen.

About the Author: De Pirouette

Leerlingen leren het meest op een natuurlijke manier, spelenderwijs en onderzoekend. Om dit optimaal en op het eigen tempo van ieder kind te begeleiden werkt de Pirouette middels STIP: Structuur, Toekomst, Integratie, Project. Dit gebeurt vanuit de Vijf Voorwaarden: veiligheid, vertrouwen, verbinding, vernieuwing en verantwoordelijkheid. De Pirouette biedt de ruimte om kennis, vaardigheden en attitude te ontwikkelen waarmee kinderen klaar zijn voor een mooie toekomst. Op de Pirouette draait het om leren voor het leven!

Functie: Leerkracht Almere
School: De Pirouette
Locatie: Almere
Werktijdfactor: 0,6-1,0
Bouw: Onderbouw
Startdatum: per direct mogelijk, maar starten per 1/8/22 is uiteraard ook prima.
Tijdelijk contract met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd
Opmerkingen:
Heb je nog vragen over onze vacature? Neem dan contact op met Nick Garrelfs, locatieleider Pirouette (0365450425 of n.garrelfs@kbspirouette.nl). Omdat wij het belangrijk vinden om jou beter te leren kennen, maar we ook snappen dat het net zo belangrijk is dat jij ons beter leert kennen, vinden wij het fijn om laagdrempelig kennismakingsgesprekken in te plannen tussen jou en de locatieleider. Wanneer dat kennismakingsgesprek voor beiden genoeg aanleiding biedt om de officiële sollicitatieprocedure te starten, zullen we dat doen.

Graag ontvangen we wel een CV van je. Deze kan worden gemaild naar n.garrelfs@kbspirouette.nl. Voor meer informatie over de school kun je natuurlijk ook op de website van de Pirouette terecht. https://kbspirouette.nl/

Solliciteer direct!

Kennismaken

In gesprek met jou over je visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.