SKOllega gezocht: leerkracht

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die ervan houden om kinderen bij hun ontwikkeling vooruit te helpen. Met de rijkheid aan onderwijsvisies onder ons dak vinden we zeker een plek waar jij kan bloeien.

Ontwerpers van Onderwijs

De ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs en jouzelf hebben onze hoogste prioriteit. We blijven dan ook altijd in beweging en zijn niet bang om een andere aanpak een kans te geven. Onze groei begint bij het aanmoedigen en faciliteren van jouw ontwikkeling en ambitie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

In ons onderwijs durf je te werken en te denken aan morgen.

About the Author: De Wingerd

‘Maximaal verschillend, optimaal verbonden’ is de visie van de Wingerd. Autonomie, continu verbeterend en aanvullend zijn, staan daarmee centraal in het onderwijs. Iedereen kan op de Wingerd zichzelf zijn en maximaal ontplooien. Daarbij hebben we oog voor de ander en de groep waar je je in bevindt. Middels het continu verbeterproces worden kinderen betrokken bij hun eigen leerproces en zijn ze onderdeel van besluiten voor de klas. Zo brengen we autonomie in de praktijk.

Functie:  Leerkracht  en ondersteuning

School: De Wingerd

Locatie: Biddinghuizen

Bouw: groep 5

Werktijdfactor: 0,6 waarvan 1 dag ondersteunend, 2 dg groep

Startdatum: 1 augustus 2021

Opmerkingen: Tijdelijk in verband met zwangerschapsvervanging ca. tot 1/2/2022

Kennismaken

In gesprek met jou over je visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.

Reageer direct!