SKOllega gezocht: leerkracht

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die ervan houden om kinderen bij hun ontwikkeling vooruit te helpen. Met de rijkheid aan onderwijsvisies onder ons dak vinden we zeker een plek waar jij kan bloeien.

Ontwerpers van Onderwijs

De ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs en jouzelf hebben onze hoogste prioriteit. We blijven dan ook altijd in beweging en zijn niet bang om een andere aanpak een kans te geven. Onze groei begint bij het aanmoedigen en faciliteren van jouw ontwikkeling en ambitie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

In ons onderwijs durf je te werken en te denken aan morgen.

About the Author: Jeanne d'Arc

Op onze daltonschool stemmen we het onderwijs af op de verschillen tussen leerlingen. We doen dit door het geven van verantwoordelijkheid en het werken aan de vaardigheden zelfstandigheid, reflectie en samenwerken. Onze kernwaarden betrokkenheid, eigenheid, persoonlijke ontwikkeling & plezier spelen een grote rol in ons onderwijs en bij de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen. We streven naar het hoogst haalbare voor alle leerlingen, zodat ze, binnen de mogelijkheden, op eigen wijze optimaal tot groei kunnen komen.

Functie: Leerkracht

School: Jeanne d’Arc

Locatie: ‘t Harde

Bouw: Middenbouw

werktijdfactor: 0,4

Startdatum: 1 augustus 2021

opmerkingen: Langdurige ziektevervanging

Kennismaken

In gesprek met jou over je visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.

Reageer direct!