SKOllega gezocht: intern begeleider

Maar liefst 28 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die gezamenlijk aan het onderwijs van morgen willen bouwen.

Ontwerpers van Onderwijs

Goed onderwijs realiseren we door onszelf altijd te blijven ontwikkelen. Als Intern Begeleider draag je de verantwoordelijkheid over de leerlingenzorg op jouw school. Je ondersteunt jouw collega’s met jouw coachende vaardigheden en ouders kunnen altijd bij je terecht met vragen. Didactisch, communicatief en pedagogisch ben je sterk en je houdt van projectmatig samenwerken met je collega’s. De IB functie is veelzijdig waarin je de verantwoordelijkheid neemt voor projecten als: het begeleiden van veranderprocessen binnen de school, het optimaliseren van het pedagogisch klimaat of het vormgeven van handelingsgericht werken. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

IB’ers zijn het hart van onze school, een extra aanspreekpunt voor leerlingen, ouders en collega’s.

About the Author: De Zonnewijzer

‘Samen jezelf worden’, is waar De Zonnewijzer voor staat. Hier ontwikkelen leerlingen met elkaar hun eigen identiteit. Door voor te doen, samen te doen en zelfstandig te zijn, bouwen we aan hun zelfredzaamheid. Ook hanteren we consequent kanjertraining, werken we met het Directe Instructie-model en gaan onze docenten handelingsgericht te werk om samen alle leerlingen optimaal hun talenten te laten ontwikkelen.

Functie:  Intern Begeleider

School: De Zonnewijzer

Locatie: Dronten

Bouw: nvt

Werktijdfactor: 0,2

Startdatum: 1 december 2021 -1 maart 2022

Opmerkingen: betreft een vervanging met de kans op een verlengde periode.

Kennismaken

Pratend over jouw visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.

Reageer direct!