SKOllega gezocht: leerkracht

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die ervan houden om kinderen bij hun ontwikkeling vooruit te helpen. Met de rijkheid aan onderwijsvisies onder ons dak vinden we zeker een plek waar jij kan bloeien.

Ontwerpers van Onderwijs

De ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs en jouzelf hebben onze hoogste prioriteit. We blijven dan ook altijd in beweging en zijn niet bang om een andere aanpak een kans te geven. Onze groei begint bij het aanmoedigen en faciliteren van jouw ontwikkeling en ambitie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

In ons onderwijs durf je te werken en te denken aan morgen.

About the Author: Toermalijn

Verschillen zijn een verrijking waar we van kunnen leren. Vanuit die visie ontwerpt de Toermalijn zijn onderwijs. De jenaplanschool stelt kindgericht leren centraal. In tweejarige stamgroepen zijn samen vieren, spelen, werken en het gesprek de vaste uitgangspunten van het onderwijs. Belangrijke pijlers voor de Toermalijn zijn blije leerlingen, een focus op talenten, een positieve omgeving, waardering en het hebben van eigen verantwoordelijkheden.

Functie:  Groepsleerkracht

School:  De Toermalijn

Locatie: Lelystad

Bouw:  Bovenbouw

Werktijdfactor: 0,8 – 1,0

Startdatum: 1-8-2022

Contract: Tijdelijk met uitzicht op vast

Opmerkingen: Je stapt op het goede moment in. De Toermalijn is namelijk volop in ontwikkeling. Je bent van harte welkom voor een kop koffie. Neem contact op met Ernst Meijer, dat kan door te bellen naar 0320-246367. Mailen kan ook:  e.meijer@kbsdetoermalijn.nl

 

 

 

 

 

Solliciteer direct!

Kennismaken

In gesprek met jou over je visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.