SKOllega gezocht: directeur

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Momenteel zoeken wij een ervaren directeur.

About the Author: De Delta

Bij Integraal Kindcentrum de Delta leren kinderen met plezier, op een geborgen plek. Positiviteit, waardering en luisteren naar elkaar zijn belangrijke pijlers voor de Delta om hun mooie omgangssfeer te voeden. Kinderen volgen hier hun eigen pad en passies en worden op hun reis aangemoedigd door deskundige en gedreven leerkrachten.

Functie: Directeur

School: IKC De Delta

Locatie: Almere

Bouw: nvt

Werktijdfactor: 0,6

Startdatum: 1 augustus 2021

Opmerkingen: Tijdelijk contract met uitzicht op onbepaalde tijd

Voor deze vacature loopt in eerste instantie een intern sollicitatietraject, startende schoolleiders worden uitgenodigd te reageren.

Klik op de link voor een gedetailleerd profiel. Stel je vragen over deze vacature aan Monique van Amerongen, adviseur HR a.i. via m.vanamerongen@skofv.nl. Je sollicitatiebrief met CV kun je tot uiterlijk maandag 14 juni 10.00 uur opsturen. De eerste gesprekken staan gepland op woensdag 16 juni a.s. vanaf 17.00 uur in Almere.

 

Ontwerpers van Onderwijs

Bij SKO zijn wij bezig met het ontwerpen van het onderwijs van morgen. Met lef stellen wij ervarend en uitdagend leren centraal. Onze katholieke waarden worden daarbij eigentijds vormgegeven. Alle SKO-scholen zijn uniek en hebben eigen onderwijsvisies, maar onze gezamenlijke missie is om voor onze 6.800 leerlingen ruimte te creëren om geluk te ervaren. In de klas en daarbuiten. Een SKO-school staat dan ook midden in zijn buurt als veilige en verbindende factor en we zoeken veelvuldig de samenwerking met ouders op. Waar mogelijk werken wij samen met buurtverenigingen, kinderopvangorganisaties, voortgezet onderwijs, gemeenten en andere partijen. Samen vormen wij een lerende groep waarin kennis en ervaring wordt gedeeld. Zo zijn we allemaal altijd in ontwikkeling.

Jij hebt de leiding in het neerzetten van de professionele cultuur en de groeiplannen van de school. Daarnaast zet je ingezette veranderingsprocessen vanuit de visie van jouw school voort. Dit doe je met enthousiasme, betrokkenheid, daadkracht en met het oog op verbinding.

Een SKO directeur is een onderwijskundig, coachend leider die samen met zijn team(s) onze scholen stevig op de kaart weet te zetten.

Kennismaken

In gesprek met jou over je visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.

Reageer direct!