SKOllega gezocht: directeur

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Momenteel zoeken wij een ervaren directeur.

About the Author: De Wingerd

‘Maximaal verschillend, optimaal verbonden’ is de visie van de Wingerd. Autonomie, continu verbeterend en aanvullend zijn, staan daarmee centraal in het onderwijs. Iedereen kan op de Wingerd zichzelf zijn en maximaal ontplooien. Daarbij hebben we oog voor de ander en de groep waar je je in bevindt. Middels het continu verbeterproces worden kinderen betrokken bij hun eigen leerproces en zijn ze onderdeel van besluiten voor de klas. Zo brengen we autonomie in de praktijk.

Functie

Functie:  Directeur
School: KBS De Wingerd
Grootte: 230 leerlingen
Locatie: Biddinghuizen
WTF: 0.8

Belangrijke informatie:

  • Solliciteren kan tot 23 februari 2021 met CV + motivatiebrief naar personeel@skofv.nl, t.a.v. de heer K. Oosterbaan, College van Bestuur.
  • Eerste gespreksronde: 8 maart
  • De in- en externe procedure loopt gelijktijdig. Bij gelijke geschiktheid gaat de interne kandidaat voor op de externe kandidaat.
  • Een assessment maakt deel uit van deze procedure.

Ontwerpers van Onderwijs

Bij SKO zijn wij bezig met het ontwerpen van het onderwijs van morgen. Met lef stellen wij ervarend en uitdagend leren centraal. Onze katholieke waarden worden daarbij eigentijds vormgegeven. Alle SKO-scholen zijn uniek en hebben eigen onderwijsvisies, maar onze gezamenlijke missie is om voor onze 6.800 leerlingen ruimte te creëren om geluk te ervaren. In de klas en daarbuiten. Een SKO-school staat dan ook midden in zijn buurt als veilige en verbindende factor en we zoeken veelvuldig de samenwerking met ouders op. Waar mogelijk werken wij samen met buurtverenigingen, kinderopvangorganisaties, voortgezet onderwijs, gemeenten en andere partijen. Samen vormen wij een lerende groep waarin kennis en ervaring wordt gedeeld. Zo zijn we allemaal altijd in ontwikkeling.

Jij hebt de leiding in het neerzetten van de professionele cultuur en de groeiplannen van de school. Daarnaast zet je ingezette veranderingsprocessen vanuit de visie van jouw school voort. Dit doe je met enthousiasme, betrokkenheid, daadkracht en met het oog op verbinding.

Een SKO directeur is een onderwijskundig, coachend leider die samen met zijn team(s) onze scholen stevig op de kaart weet te zetten.

Kennismaken

In gesprek met jou over je visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.

Bouw mee en reageer direct!