SKOllega gezocht: Adviseur Passend Onderwijs

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Momenteel zoeken wij een ervaren Onderwijsadviseur.

Onderwijsadviseurs

Onze onderwijsadviseurs zijn gedreven professionals die kansen zien om onze onderwijskwaliteit te optimaliseren. Het verbeteren van het onderwijs gebeurt samen met de scholen. Jij zet je kennis in van strategische beleidsontwikkeling en inspireert de teams om actief mee te denken en vorm te geven aan de optimalisaties. Je verbindt, enthousiasmeert en bent een sparringpartner en adviseur voor het CvB, de staf, directies en IB-ers.

Wij zijn op zoek

Wij zijn op zoek naar een bevlogen Adviseur Passend Onderwijs. Werk jij graag systeemgericht samen met gemeente, samenwerkingsverband, de school, ouders en leerling? Dit vanuit een duidelijke visie op goed onderwijs voor ál onze leerlingen. Kom dan als Adviseur Passend Onderwijs ons team Onderwijs & Kwaliteit versterken!

Wij vragen

  • Je hebt een brede kennis van passend onderwijs en kan deze vertalen naar strategische beleidsontwikkeling en ondersteuning van kwaliteitsprocessen (t.b.v. ‘duurzame schoolontwikkeling’)
  • Delen van kennis en kunde is wat je graag doet. Je bent een sparringpartner en adviseur voor het CvB, staf, directies en IB-ers van onze scholen
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken en kunt op jouw vakgebied een project opzetten en leiden
  • Je bent daadkrachtig en hebt een pragmatische instelling
  • Je bent integer, loyaal en zorgvuldig

 

Onze Adviseurs Passend Onderwijs komen met hun visie en expertise tot de kern van onze uitdagingen.

About the Author: SKO

Op 27 mooie basisscholen in Flevoland en op de Veluwe werken ruim 650 SKO-collega’s. Samen zijn wij bezig met het ontwerpen van het onderwijs van morgen. Met lef stellen wij ervarend en uitdagend leren centraal. Onze katholieke waarden worden daarbij eigentijds vormgegeven. Alle SKO-scholen zijn uniek en hebben eigen onderwijsvisies, maar onze gezamenlijke missie is om voor onze 6.800 leerlingen ruimte te creëren om geluk te ervaren. In de klas en daarbuiten. Een SKO-school staat dan ook midden in zijn buurt als veilige en verbindende factor en we zoeken veelvuldig de samenwerking met ouders op. Waar mogelijk werken wij samen met buurtverenigingen, kinderopvangorganisaties, voortgezet onderwijs, gemeenten en andere partijen. Samen vormen wij een lerende groep waarin kennis en ervaring wordt gedeeld. Zo zijn we allemaal altijd in ontwikkeling.

Functie: Adviseur Passend Onderwijs

School: Staf kantoor Lelystad

Locatie: Lelystad

Bouw: N.v.t.

Werktijdfactor: 0,7

Startdatum: 01-09-2022

Contract: Tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband

Opmerkingen: voor meer informatie neem contact op met Wiesje Verhoeven w.verhoeven@skofv.nl

Solliciteer direct!

Kennismaken

Pratend over jouw visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over onze onderwijsadviseurs en SKO.