SKOllega gezocht: leerkracht

Maar liefst 27 mooie basisscholen vormen samen SKO Ontwerpers van Onderwijs. Onze scholen zijn van verschillende grootte, staan op verschillende locaties in Flevoland en op de Veluwe en kennen verschillende onderwijsvisies. Door de omvang van de scholengroep zijn wij altijd op zoek naar nieuwe SKOllega’s die ervan houden om kinderen bij hun ontwikkeling vooruit te helpen. Met de rijkheid aan onderwijsvisies onder ons dak vinden we zeker een plek waar jij kan bloeien.

Ontwerpers van Onderwijs

De ontwikkeling van de leerlingen, het onderwijs en jouzelf hebben onze hoogste prioriteit. We blijven dan ook altijd in beweging en zijn niet bang om een andere aanpak een kans te geven. Onze groei begint bij het aanmoedigen en faciliteren van jouw ontwikkeling en ambitie. Zo ontwerpen wij samen met jou het onderwijs van morgen.

In ons onderwijs durf je te werken en te denken aan morgen.

About the Author: St. Franciscus

Op Jenaplanschool St. Franciscus krijgen kinderen de ruimte om zich samen te ontwikkelen tot zelfstandig individuen in een veilige omgeving. Dat gebeurt in een ritmische afwisseling van gesprek, spel, werk en viering. Wij vinden het belangrijk dat kinderen basisvaardigheden kunnen toepassen, binnen wereldoriëntatie werk, in de kring, bij het zelfstandig werken en tijdens de kanjertraining.

Functie:  Leerkracht

School: St. Franciscus Nunspeet

Locatie: Nunspeet

Bouw: onderbouw

Werktijdfactor: 0,4

Startdatum: 1 augustus 2021

Opmerkingen: Mogelijkheid tot het uitbreiden van de werktijdfactor is bespreekbaar

Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract, bij goed functioneren willen we dat contract graag omzetten naar onbepaalde tijd, maar op dit moment is er nog geen zicht op de formatieruimte 22/23.

Kennismaken

In gesprek met jou over je visie op het onderwijs en je ambities willen we samen jouw plek binnen SKO vinden. Graag komen we dan ook met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over hoe wij onderwijs vormgeven.

Reageer direct!